Nie masz obowiązku robienia znalezionych usterek w ASO, więc warto przegląd zrobić - może coś znajdą![]()
Nie masz obowiązku robienia znalezionych usterek w ASO, więc warto przegląd zrobić - może coś znajdą![]()
wybieram sie za tydzien na taki przegląd. Mam jednak pytanie: w ASO jest taki zwyczaj, ze biorą auto a klient nie ma wstępu do serwisu, tylko czeka i pije kawę. Czy zdarza się, ze oni mogą cos wymontować, skopać albo okłamać po prostu, żeby naciągnąć na naprawę?
Ja z zasady nie wierze w ASO ani ich czyste intencje. Po co ta akcja? Zebyś chłopie u nich się serwisował. A obejrzenie auta i powiedzenie: jest OK, proszę jechać to chyba nie bardzo w interesie ASO leży, co? prosze o radę.
byłem dzisiaj no sprawdzili to co trzeba
-mogłem wejść i patrzeć jak robi test.
-w piątek chyba samochod odstawiam do nich bo- olej ucieka ze skrzyni na różnicowymkoszt okolo500zł
- no i moja bolączka z tą prawą lampą od anglika (mówił ze przegladu by nie przeszedł przez to..)
a poza tym nic się nie przyczepili.
wykres amortyzatorów
ps. nie ma jeszcze takiej tragedii
Super info, przyda sie taki przegladzikNajblizej mam do ganninexa w gliwicach, byl tam ktos? dobrzy sa?
czyli można wejsc... no to wejde, inaczej nie oddam auta![]()
a w krakowie wybiera sie ktos na taki przeglad ? moze by tak skoczyc w pare aut ?![]()
Today we are living our future memories..
Ja bez problemu mogłem się wbić na halę i zaglądać chłopakom przez ramie, poza pierdołami stwierdzili że tarcze z tyłu już się zjechały .... już jestem po wymianie , komplet Brembo , Textar powinien dać radę..
Ja wszędzie zaglądałem i oglądałem i macałem razem z mechanikiem.