Dlaczego po wpisaniu kodu w isc ustawiam date i inne parametry i jest ok ! , ale kiedy wciskam ''audio'' na wyświetlaczu nie pojawia się częstotliwość przyciski fm/am nie działają
Dlaczego po wpisaniu kodu w isc ustawiam date i inne parametry i jest ok ! , ale kiedy wciskam ''audio'' na wyświetlaczu nie pojawia się częstotliwość przyciski fm/am nie działają
Sprawdź bezpiecznik który znajduje się z tylu icsa, być może on jest przyczyną
bezpiecznik sprawdzałem jest ok
padło radio ... najlepiej wyjąć ICSa i sprawdzić połączenia na kostkach może jakas się wypięła albo coś nie styka ... ja miałem taki sam objaw jak wyjmowałem ICSa przy innej okazji i później niedokładnie włożyłem jedna z wtyczek ...
Jeżeli wszystkie taśmy są OK i dobrze podłączone (szczególnie ta łączącza dwa unity - górny i dolny) to prawdopodobnie padła połowa ICSa - mianowicie unit Becker - działają wtedy opcje związane z kompem, a nie działają opcje związane z radyjkiem. Miałem już jeden taki przypadek - po wymianie Beckera sprzęcior ruszył.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
serdeczne dzięki ,jak naprawie dam znać na forum