21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
dokladnie, jestem tego samego zdania, zreszta to mowilempo co proba robienia swoich ramek, skoro sa juz ogolnopolskie
![]()
Today we are living our future memories..
tak racja , macie racje , ale nie fajnie by było jakby na takim spociku jak dzis były by rameczki albo naklejki . przynajmniej jest po co wpaść na spocika.
no ja sie na naklejki jak najbardziej pisze![]()
Today we are living our future memories..
Można się zebrać do kupy, zamówić ramki dla ludzi z Krakowa i zapłacić za przesyłkę raz, a później na spocie się nimi podzielić. Zawsze wyjdzie trochę taniej.
Aha - zazwyczaj ramki kupuje się jeden raz dla samochodu.Ja swoją (założoną z tyłu) mam już trzeci rok. Przeżyła wjazd 156 sw, także trwałość jest co najmniej zadowalająca.
Ostatnio edytowane przez bimsky ; 18-11-2009 o 23:15
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Nawet mniej. Pisaliśmy na co ma być przeznaczona kasa z ramek. Jeśli uważasz, że cena jest za wysoka to proponuję ten temat poruszyć w sprawach organizacyjnych (temat z sonda nt. ramek). Cenę ustaliliśmy na podstawie cen naszych kolegów, którzy wcześniej sprzedawali ramki, z kosmosu jej nie wzięliśmy...
Jak więcej ludzi uzna, że lepiej je sprzedawać po kosztach to się będzie sprzedawać po kosztach.Najwyżej nie będzie można wygrać ramki za darmo w konkursach, albo jak komuś się połamie w transporcie to nikt mu jej nie wymieni...![]()
za późno już ją umyłem![]()
nocóż jakośto przeboleje...
ja się jak najbardziej pisze na te ramki, co do spotu " to był mój pierwszy raz "![]()
dobra wszystko O.K. ale byli dziś na spocie nowi i co ? nie fajnie mieć coś takiego od reki a nie czekac na okazje ,przesyłke ,itp.ale naklejki nasze KRK to se zrobimy.
oczywiście że byłamhehe inaczej być nie mogło
a ja jechałam spideremco prawda na miejscu pasażera ale emocje niesamowite
dzięki za przejażdżkę
![]()
a jak kolega ma chęci myć alfę to przed prosmy zabezpieczyć jakąś folią ten projektcoby nam nie umknął z pamięci
mamy nadzieję że ten "pierwszy raz" pozostawił dobre wrażenie![]()