Strona 17 z 17 PierwszyPierwszy ... 7891011121314151617
Pokaż wyniki od 161 do 169 z 169

Temat: Wrażenia - ZLOT 2009

adasco
    Gość

Domyślnie

Hmmm....ja tam nie narzekam.... poupalalem auta demo, zgarnalem kupe kasy od frajerow i do tego wyspalem sie, bo o 22 byl koniec imprezy.
    I koniecznie daj mi poprowadzic te "drogie auta z pracy"!!! Naprawde, chcialbym kiedys chociaz usiasc w wozie za 100000
    Po prawdzie, nie wygladasz mi na pracownika salony Bentleya, ale moge sie mylic

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

sorry, ale wiecie co to znaczy przyjąć krytykę? nie każe wam się zgadzać z Kosiarem, bo 95% ludzi się podobało i wiem że się tu wpisał żeby dokopać komuś, ale można chyba grzeczniej trochę?
    mam nadzieje że ty adasco nie będziesz reklamował przyszłych zlotów...

O braku możliwości pojeżdżenia autami wspomniało sporo osób, a mieszacie z błotem tylko wybrańców?
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

stary kotlet

p.s.
    na to bobryt też jest regulamin
    pkt6 Nie wyciągaj tematów sprzed paru miesięcy tylko po to, aby dodać jedną kompletnie niezwiązaną z tematem uwagę.
    Ostrzeżenie: 2 pkt

dawaj

ryjcu - to może oddasz mi za te "atrakcje" bo kiełbasę zjadłem więc to odpuszczę

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

Właśnie żeby było sprawiedliwie - tematy o poprzednich zlotach podwieszone usunęliście - tutaj odświeżanie starych podpada pod regulamin - inni użytkownicy używają znacznie bardziej dosadnych sformułowań i nadal pisują na forum ba nawet organizują pewne kwestie i do tego jeszcze mają pretensje
    Po prostu krew mnie zalewa jak widzę delikwenta który rejestruje się tylko po roku ponownie tylko po to żeby wyrazić swoją opinię akurat w tym temacie A odchodził dość głośno - Rozbawił i wnerwił mnie zarazem stąd taka moja reakcja.
    A Ty Bobryt chyba też tam nie byłeś - może opierać się tylko na zdaniu innych

Apeluję - zamknijcie ten temat jak najszybciej ! Niech umrze śmiercią naturalną ! Bo tak to będzie tylko ferment na forum !

---------- Post dodany o godzinie 06:59 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 06:55 ----------

Cytat Napisał bobryt Zobacz post
    sorry, ale wiecie co to znaczy przyjąć krytykę?
    Doskonale wiesz że ja tak

Ostatnio edytowane przez Superjahu007 ; 20-11-2009 o 07:02

adasco
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bobryt Zobacz post
    mam nadzieje że ty adasco nie będziesz reklamował przyszłych zlotów...
    ZEJDZ ze mnie. Jakbys nie zauwazyl, to NIGDY nie krytykowalm zadnego zlotu ani tym bardziej nie oskarzalem organizatora, ze cos zarobil. Najwyzej dawalem rady, co mozna poprawic. Moze dlatego, ze wiem, jak ciezko taka impreze ogarnac. Zreszta, w tym roku zlot zrobicie sami, to zobaczycie co i jak. Mam nadzieje, ze u was wszystko bedzie idealnie.

A Kosiar jest ostatnim, kto powinien sie wypowiadac. Niech powie, ile zaplacil, gdzie spal i jak sie zachowywal. Nie powie? Braklo dziecku odwagi?

Kosiar
    Gość

Domyślnie

Dzieciaku ? a czy ja się obrażam ? , a to że spałem w aucie to się tego nie wstydze międzynarodowe imprezy na torach odbywają się tak że śpi się w aucie lub namiocie
    Nie jesteś skarbówką że muszę pisać ile wydałem , osobiście uważam że wydałem sporo jak na taki zlot , a jak się zachowywałem ? jak masz jakieś uwagi to napisz

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    stary kotlet

p.s.
    na to bobryt też jest regulamin
    pkt6 Nie wyciągaj tematów sprzed paru miesięcy tylko po to, aby dodać jedną kompletnie niezwiązaną z tematem uwagę.
    Ostrzeżenie: 2 pkt

dawaj

ryjcu - to może oddasz mi za te "atrakcje" bo kiełbasę zjadłem więc to odpuszczę
    A czy uwaga Kosiara nie była związana z tematem? Gdyby pisał o sytuacji politycznej w centralnej Afryce, albo zwyczajach żywieniowych Pigmejów, mógłby dostać ostrzeżenie. Dlaczego wtedy, gdy padają słowa krytyki dochodzi do świętego oburzenia, za każdym kolejnym razem? Może niech osoby urażone 'zgłoszą posty' zawierające krytyczne wypowiedzi do usunięcia?
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

A tak na marginesie już się z forum przeprosiłeś ? Czy też ktoś Cię poprosił żebyś to napisał ? CZy Ty to może nie Ty tylko kiepska prowokacja charakterystyczna dla pewnej grupy użytkowników ?
    W roku 2010 możesz się wykazać i zorganizować Zlot Alfaholików bo jak na razie nie ma komu . Dobierzesz atrakcje na imprezie tak żeby było tanio i wesoło ( z 5 piw wystarczy ) tylko nie przesadź z ceną za Zlot . Tyle z mojej strony - życzę miłego TROLLOWANIA .
    Jahu wiesz, że łamiesz umowę kupna/sprzedaży? Jeszcze nawet zarząd jej nie podpisał, a Ty już ją łamiesz. Nie wiem po co te zaczepki.

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    p.s. na to bobryt też jest regulamin pkt6 Nie wyciągaj tematów sprzed paru miesięcy tylko po to, aby dodać jedną kompletnie niezwiązaną z tematem uwagę. Ostrzeżenie: 2 pkt
    Tak, jakby user alfaromeo dostał ostrzeżenie za ten punkt, tydzień temu to pewnie by założył 8 tematów w sprawach organizacyjnych.

Cytat Napisał Superjahu007 Zobacz post
    Po prostu krew mnie zalewa jak widzę delikwenta który rejestruje się tylko po roku ponownie tylko po to żeby wyrazić swoją opinię akurat w tym temacie
    Na temat reputacji to wielu miało do powiedzenia, że "punkty za staż nie są wyznacznikiem wiedzy i taki user z 1 postem może napisać coś wartościowego"... Może jednak ją włączyć z powrotem?

Cytat Napisał adasco Zobacz post
    Po prawdzie, nie wygladasz mi na pracownika salony Bentleya, ale moge sie mylic
    Adaś... Weź Ty się zastanów zanim coś napiszesz.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar Administracja
    Auto
    8C Bi Turbo + NO2

Domyślnie

Cytat Napisał Superjahu007 Zobacz post
    Apeluję - zamknijcie ten temat jak najszybciej ! Niech umrze śmiercią naturalną ! Bo tak to będzie tylko ferment na forum !
    Racja, więc zamykamy. Mam nadzieję, że niektórzy nie uznają tego za cenzurę, dyktaturę czy coś jeszcze innego jak to już bywało w przeszłości.