Dzięki za jakąkolwiek informację. Pozdrawiam
Dzięki za jakąkolwiek informację. Pozdrawiam
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
witam kolege . dość dobry tapicer jest okolice Wieliczki kolega tam wozi tapicerki sam. do naprawy i powiem że dosć ładna robota. jakieś dokładniejsze namiary na tapicera w poniedziałek mogę mieć.
Super byłbym wdzięczny za info. Pozdrawiam
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
ulica kasprowicza - okolice ronda mogilskiego
ulica ruczaj - okolice kapelanki
Nie robiłem ale tez czeka mnie ten zabieg. Ten gosc z kasprowicza ma jakas tam przykładowo obszyta kiere do pokazania. Bierze chyba 300 zł - ale może dało by sie jakąś zniżkę klubowa załatwić![]()
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
Tak szczerze 300 zł to trochę drogo ( na allegro są oferty od 120 zł ale niestety trzeba by było wysłać kierownice a ja wolę mieć kontakt "osobisty" z tapiceremA poza tym do 156-stki można łatwo znaleźć używkę w bardzo dobrym stanie i napewno tańszą niż trzy stówy.- poszukaj na allegro. Pozdrawiam
witam . to co pisałem to gość ma zakład za Wiśniczem kier. N Sącz za kierownice od 200 do 250zł z jego materiałem . dokładnie nie znam adresu , przez jakiegoś znajomka załatwiałem.
Ja to robię za 120 zł, ale trzeba mi dostarczyć kierownicę do Gorlic. Z Krakowa to nie problem bo mam zaprzyjaźnioną linię autobusową, która jeździ w każdy dzień tygodnia i przewozi mi za darmo. Niestety nie jest to moje jedyne zajęcie, więc cienko u mnie z terminami, ale jak komuś nie zależy bardzo na czasie to możecie pisać na PW. Poniżej przykład kierownic przed i po regeneracji.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 20-11-2009 o 00:39
jak cos to w pszczynie moj ojczym obszywa i tez to robi bardzo ladnie biere 150 zl tylko trza to do pszczyny przywiesc
mi robił kolega Belfer27 i jest mega wypasikaż jak zawsze kierownice miałem w jednej ręce, chce się ją trzymać w dwóch
nie wspomnę o dodatkowych KM i Nm oraz o 1,5m mniejszym promieniu zawracania
![]()