To jest ten sam samochód co na spyshotach. Mnie się dalej nie podoba.
To jest ten sam samochód co na spyshotach. Mnie się dalej nie podoba.
http://fiergloo.blogspot.com lub http://fiergloo.pl/ - moje spojrzenie na motoryzację
2007-2008: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v
2008-2018: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v Automat
2014-....: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL
2018-2021: Lancia Kappa 2.4 JTD 10v
2021-....: Alfa Romeo 159 1750TBi
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
cały czas mam to samo zdanie na temat tego auta - trochę przerobiony Fiat Bravo.
nadal brakuje jakiegoś sensownego zdjęcia wnętrza, ciekawi mnie to bardzo. Jeśli będzie podobnie jak w MiTo nie widzę sensu kupowania Giulietty, poza tym, ktoś wie czemu to nazywa się Giulietta zamiast 149/Milano? Myślę, że nawet GTA nie będzie w stanie mnie przekonać. Czekam na Abarth by Bravo a o tym aucie zapominam, na żywo będzie pewnie wyglądać podobnie jak na spy-shotsach :/
Milano nie, bo zabrali fabryke z Mediolanu i ludziom sie nie podobało. 149 nie, bo "nowa strategia firmy, bez numerów". Ewidentnie miotają się. Co odbywa się tylko ze szkodą dla marki. Ludzie! Nigdy, przenigdy żadna alfa nie miała za zadanie konkurować z VW. Z definicji nie. W koncernie Fiata to Fiat ma za zadanie ciągnąć słupki sprzedaży.Lancia i Alfa to marki mniej lub bardziej niszowe. Czy niszowy jest Golf??
Ktoś upadł na głowę.
Jak na moje to bedzie tak samo jak z MiTo czy chociazby z 156. Na zdjeciach MiTo wyglada tragicznie ale na zywo robi bardzo mile wrazenie. W 156 mialem taki problem ze zdjeciami wnetrza. Patrzylem na nie i sredni mi sie podobala ale jak juz wsiadlem to nie chcialem wychodzic.
Pingwin tak chyba było kiedyś, teraz wszyscy mają ciągnąć słupki a panowie marketingowcy walą legendę i dobre imię marki, ma być kasa. Jeżeli władze marki celują w to aby pobić golfa to marną mają wiarę i sami zaniżają wartość marki. Kiedyś nawet nie patrzyli na vw, rywalem było bmw.
to ze redaktor napisal ze chca pobic szmelcwagena nie znaczy ze tak mysli firma. jak na moje to nigdy nie bedzie mozna porownac Alfy do "falwe" to calkowicie inne klasy aut( tzn, jedno z klasa)