Ja właśnie na 99% jadę
Do tego czasu to już dawno zdam prawo jazdy i kupię samochód...
Kasa powinna się znalezć więc jadę![]()
Ja właśnie na 99% jadę
Do tego czasu to już dawno zdam prawo jazdy i kupię samochód...
Kasa powinna się znalezć więc jadę![]()
Zostało pół roku. Z takim wyprzedzeniem mało kto będzie mógł stwierdzić. Wnioskuję po zlotach - wielu pół roku wcześniej wręcz pyta o zloty, a jak przychodzi co do czego to z forum znikają. Ja czekam na potwierdzenie od dziewczyny (broni się w tym roku i zmienia pracę) i wtedy zacznę rezerwować co mi trzeba.
Poprzeglądałem dzisiaj oferty hosteli i hoteli. Nie ma większej różnicy między hostelem, a tanim hotelem. Cena koło 100 zł/noc od osoby. Możliwe, że jak się poszuka głębiej to się coś znajdzie - na razie orientacyjnie patrzyłem. Większość tych noclegów była na obrzeżach Mediolanu.
Jak będę jechał to pewnie więcej niż na 1 noc, bo poza 100-leciem chciałbym też trochę pozwiedzać Milano![]()
szukajcie w centrum, cała masa hosteli i pension. Po co na obrzeżach? tracić kasę i czas na dojazdy? Idz do Empiku, wez przewodnik Pascala po Italii, wejdz na Mediolan, zobaczysz kilkadziesiąt przykładowych noclegów z namiarami. To oznacza, ze tuż obok jest drugie kilkadziesiąt. Zadzwon w dwa, trzy miejsca i już. Co za problem? całą Europę zjechałem, wszędzie przebierałem w ofertach noclegowych. Luuuuudzie. To zachódtam masa miejscowych żyje z turystów. To nie Polska zapyziała.
Racja, tylko po co Ci przewodnik pascala skoro mamy internet.
Co do reszty to się zgodzę, co to za problem w dzisiejszych czasach nocleg załatwić.
Moja 'ex' regularnie lata do Mediolanu co kilka miesięcy, ja tam się tym nie interesowałem, ale jeśli chodzi o hostele to problemu nie ma. No chyba, że problem jest w wakacje. Postaram się dowiedzieć.
Tak czy siak, sprawa jest łatwa do dogrania, jeśli rzeczywiście wyjazd miałby wypalić to noclegi po drodze to żaden problem.
A czy ktoś napisał, że jest problem z noclegiem?Napisałem tylko o cenie.
http://www.booking.com
http://www.hostels.com
Co do lokalizacji hotelu to - Arese i Monza jest na obrzeżachW Portello już chyba nic nie ma
![]()
I po co Ci mapa, skoro mamy GPS??
I po co Ci tabliczka mnożenia, skoro mamy kalkulatory)?
Jak mnie to zawsze bawi. Ostatnio jechałem z takim z GPS, wyjechał z Turku na polną drogę pod lasem.)) Ciekawe, kiedy zapomnimy jak się gotuje wodę w czajniku
)?
Sorry za Off topnie mogłem się powstrzymać
)) Plancior.. przeczytałeś w zyciu jakąś ksiązkę?
)) m
A ja znam takich. Osobiście z żoną zapłaciliśmy 36 zeta za dwa bilety w obie strony do mediolanu. Niestety tylko z bagażem podręcznym.
---------- Post dodany o godzinie 18:49 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:40 ----------
My na 90 procent jedziemy. W zasadzie noclegi juz mamy załatwione bo rodzinka w centrum mediolanu jest. Chetnie dołączymy się do jakiejs kolumny. Jeszcze sporo czasu ale planować juz można by co i jak. Osobiście inna opcja jak jazda własną alfą dla mnie nie istnieje.Marzy nam się bryknąć tam naszą GTA ale to już trza kasiorki troche.....hehe zobaczymy
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Mam pytanie techniczne
Czy paszport będzie niezbędny, czy można śmigać na dowód.