To ze mi od początku skakałeś do gęby zachowaj do siebie. Wyskoczyłeś z pyskiem jak ojciec dyrektor. F4U
Dajcie spokój do niczego to nie prowadzi.
Teraz wasze posty się nadają do usunięcia
Ja mimo że teraz dopiero doprowadzam auto do dobrej kondycji interesuje się tematem i sądzę że należałoby wrócić do konstruktywnej wymiany zdań która zainteresowanym/chętnym/rozważnym może przynieść sporo FUNu przy w miare niskich kosztach czego sobie i wam życzę![]()
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
jedyne co moge zaproponowac to nowy temat, w odpowiednim dziale.
- zainteresowani powinni pisac numer sterownik, moc i rocznik auta
- po zapoznaniu się ze sztuką i zagrozeniami uzywaniu programatora uzywac go z głową
- ogrinalne wsady wrzucać na forum, te fabryczne i te juz " tuningowane " ( nie chodzi mi o te z internetu )
- mapy z internetu polecać lub pisać o nich dopiero po odpowiednim przetestowaniu programem, puźniej po wgraniu w ecu
- i nie kłucić się o pierdoły kazdy ma rozum i jest świadom ze moze poddać się turbo, wywalić korbe bokiem w bloku czy pęknie rura od kolektora
Matt21 od początku nie wiem dlaczego moją wypowiedź brałeś do siebie.
Pisałem do ludzi którzy widzą tylko km a nie wiedzą co i jak, Ty pisałeś z sensem i za tym jestem. Może jakiś MOD cofnie posty bo się trochę niechcianego syfu narobiło.
Takie +i- internetu, ktoś skasuje, ktoś zmoderuje i dziwadła wychodzą.
Wiesz kolego moja niby wypasiona mapa robiona idealnie pod mój silnik zgrała się w 99% z mapą, którą mam na dysku, V-tech rulez. Serio po pieronie profesjonaliści. Założę się że większość tak robi, liczy się tylko $$$ i kolejny klient. A że komuś nie pasuje co robię? Sorka ale nikt nie uczy się z wiedzą lecz ją zdobywa, póki co nie mam zbytnio czasu się tym zająć podpytuje kolegi Kayrol i dajemy rade.
Zgadza się, mapa którą dostał Matt to dokładnie w 87% gotowiec(program pokazuje tyle procent zgodności z inną mapą to nie jest mój wymysł) , kilka zmian. Teraz obaj jeździmy na pro1 i ja pieje z zachwytu dziś zrobiłem na niej 300km i się chce jeździć
Ostatnio edytowane przez Kayrol ; 05-01-2010 o 19:51
też dziś sprawdzałem, mam identyko![]()
Jak ktoś chce to mogę na prv podać linka do strony z duża ilością darmowych wsadów ori i mod![]()