No właśnie nie jestem użytkownikiem e-baya, więc jak rozumieć to, że są firmy, które zamówią to dla mnie na e-bay?Napisał pintos
Pozdrawiam.
- Rafał
No właśnie nie jestem użytkownikiem e-baya, więc jak rozumieć to, że są firmy, które zamówią to dla mnie na e-bay?Napisał pintos
Pozdrawiam.
- Rafał
Podpinam sie do tematu. Moze da sie to pomalowac jakas farba uzywana w modelarstwie - np akrylowa?
Dajcie jakieś foty z wyciągania tego ustrojstwa
pozdrawiam
Tych przycisków nie da się pomalować zwykłą farbą w ten sposób, żeby nie odprysnęła. Są one robione z tworzywa gumowego i jedynym wyjściem jest farba z plastyfikatorem lub farby do skóry.
Moje się dopiero zaczynają przecierać, ale próba z lakierem do skóry na razie się udała. Mam przetarte tylko na krawędziach więc nie demontowałem guzików, bo nie ma takiej potrzeby. Zresztą pomalowanie ich w całości zakryje podświetlane motywy i wyglądu to już miało nie będzie. Używam podobnego lakieru, jak w linku http://www.allegro.pl/item825797763_...8_kolorow.html ale dopiero od miesiąca i nie wiem jak się to będzie sprawowało, gdy auto będzie stało na mrozie i tworzywo stwardnieje, więc na razie nie mogę polecić z czystym sumieniem.
Mam czarna farbe do skory - jest elastyczna, musi byc, wiec moze faktycznie sprobuje i zobaczymy. Dam znac jak dlugo wytrzyma.
hmmm też przez chwilę pomyślałem co by z tym fantem zrobić, może jakiś specjalny marker i lakier bezbrawny na wierzch?? nie wiem
Zdjęcie wstawić mogę..... ale nie ma to sensu, bo nawet lakier do skóry starł się po kilku tygodniach całkowicie, a zaznaczam, że nie używam tych przycisków, bo mam radio pioneer z bluetooth i nie muszę go ściszać ani odbierać rozmów guzikami z kierownicy, więc przy użytkowaniu ich na co dzień zapewne starły by się jeszcze bardziej. Osobiście bardzo mnie wkurza ten widok, ale jeszcze się nie poddałem i w razie jakiegoś innego patentu lakierniczego dam wam znać. Pozdrawiam.