Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Temat: [33] LPG alfa romeo 33

Alfista92
    Gość

Domyślnie

Jestem człowiekiem raczej myślącym nad swoją przyszłością i taką która lubi przyjemności, lecz kontroluje wydatki.
    Wiem, że z kasą może nie być za ciekawie i postanowiłem już jakiś czas temu, że będę rozglądał się za jednostkami 1,4...
    Tak będzie najlepiej.

No chyba, że w ręku będę miał pieniądze na zakup i przeglądając aukcje trafi się rodzynek
    A w takim przypadku posłucham serca... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11125809
    Pamiętam, że kiedyś była nawet 75 za jakieś 2600zł w niezłym stanie do roboty
    W takim przypadku na 95% posłucham serca... a potem kupię bilet miesięczny na autobus
    Cóż, nie zainteresowałem się Alfą dlatego, bo jest bezawaryjna czy oszczędna... kocham ją za coś innego.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar Meksykanin
    Mieszka w
    Mieścisko
    Auto
    Alfa Romeo159 JTDm sedan

Domyślnie

dobre świece przewody wysokiego inie mam kłopotów , mam instalację LPG od 3 lat w alfie 1.7 IE pali około 9 litrów na setkę na przyspieszeniu nie straciła może trochę na szybkości . Instalacja TOMASETTO sterowana sondą ,tylko trzeba pamiętać aby przełączać na benę przed końcem jazdy.przejechałem około 70000 km

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia