Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Temat: Abs/asr

ViP Rowerzysta Avatar jazzu
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    AR 156 SW 1.8 TS (2001)

Domyślnie

Cytat Napisał laska Zobacz post
    E no nie podejrzewam ze kura tam wlazla i zniosla te jaja pewnie jakas kuna je tam przytaszczyla
    Dobrze, że farmy strusiów nie masz w pobliżu
    I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...

zaszary
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał rolek Zobacz post
    Znam przypadek że przez kunę zapalił się samochodu. Jeśli to kuna to wyczesz psa i sierść włóż do pończochy i połóż ją w tym miejscu gdzie znalazłeś ślady (sposób od weterynarza)
    Mam spaniela więc sierści nie zabraknie, jednocześnie słyszałem o niewielkich urządzeniach emitujących dźwięki o odpowiednich częstotliwościach, jednak znajomy który z tego korzystał twierdzi, że to ściema bo nie odstraszało intruza a wręcz go wabiło

Użytkownik Alfa i Omega Avatar rolek
    Mieszka w
    Wyszków
    Auto
    była 156 SW 2.4 JTD powered by cinsoft.pl

Domyślnie

Cytat Napisał zaszary Zobacz post
    Mam spaniela więc sierści nie zabraknie, jednocześnie słyszałem o niewielkich urządzeniach emitujących dźwięki o odpowiednich częstotliwościach, jednak znajomy który z tego korzystał twierdzi, że to ściema bo nie odstraszało intruza a wręcz go wabiło
    U ojca to podziałało. Było tak że pies wariowała i skakał na samochód próbował wchodzić pod spód itp. a my nie wiedzieliśmy czemu aż któregoś dnia nie można było odpalić auta i po otwarciu maski ukazał się prawdziwy sajgon! Złapać w pułapkę się nie chciała i wtedy weterynarz powiedział żeby tak zrobić.

Wiem że są jakieś zapachy w spreju którymi można spryskać to miejsce.

Użytkownik Znawca Avatar laska
    Mieszka w
    Nowy Sącz-Napoli
    Auto
    Była 155 1.8 TS 8V, Jest 166 2.4 20V 175 cv

Domyślnie

Cytat Napisał jazzu Zobacz post
    Dobrze, że farmy strusiów nie masz w pobliżu
    Haha tak sie sklada ze sasiad ma kilka strusi
    Ti Amo ALFA!!!

zaszary
    Gość

Domyślnie

No, dzisiaj miała miejsce chwila prawdy... podjechałem do znajomego, który mi to wszystko ładnie polutował, zaizolował i wszystko OK. Teraz muszę tylko zaopatrzyć się w odpowiednie gadżety to im sie odechce

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia