to wsumie tez jade bo jak by byl na sankach to raczej bym sie nie nadawal do takiej jazdy :]
21 luty - Niedziela 15 lub 18
27 luty - godzina do ustalenia
28 luty - godzina do ustalenia
to wsumie tez jade bo jak by byl na sankach to raczej bym sie nie nadawal do takiej jazdy :]
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
jako że rezerwacja na 15-tą to myślę że stosownie byłoby się zameldować jakiś czas przed tą godziną14.30 może na miejscu?? co Wy na to??
---------- Post dodany o godzinie 16:18 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:17 ----------
i takie pytanie... jakieś dane geograficzne co bym se wklepala w GPS'a?? Świerklaniec i jakaś ulica konkretna??
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
oto mapka dojazdowa;
http://mapa.targeo.pl/Inne%20NADLE%C...iejsce_3971557
otp mapka parku;
http://www.palackawalera.pl/16
spotykamy sie na parkingu przed wjazdem do parku, nie trudno go zauważyc, dzwoniłem dzisiaj i snieg jeszcze jest jutro tam podjade i kukne to dam znac.
no a u mnie wyniknol problem znowu :/ dzis zarylem michom w alfie czy w razie czego gdyby cos peklo moge sie z kims zabrac??? :/ adam jedziesz ??
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
noooo .dzisiaj przeczytałem.są tam jeszcze jakieś wolne sanki za traktorkiembo może w trójkę wpadniemy.
![]()
każdy kto ma jechac niech weźmie ze sobą wiadro śniegu... bo w czarnych barwach to widzę![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
spoko
gadałem z kobitka i dzisiaj kuligi normalnie sie odbywały, tak ze jutro takze ma byc normalnie, maiała dzwonic jak by sie cos zmieniło, zaliczki nie dawałem wiec jak by co, to tylko kiełbaska i spacer po parku, moge byc przewodnikiem,...
Wind
spoko dawaj chłopie z nami...jest ok. 20osób a miesci sie 30 wiec nie ma problemu...
Gpocio
zabieraj Ale na sztywny hol, i do swierkola...
no i wykrakaliscie ...
dzwoniła baba i powiedziała ze jutro o 9.00 zadzwoni co i jak, bo na dzien dzisiejszy wszystko sie odbyło zgodnie z planem, ale co bedzie w nocy tego nie mozna przewidziec, tak ze jutro 9.00 obecnosc na forum obowiazkowa...
pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez george11 ; 20-02-2010 o 18:50
A jo mom klucze łod rezydencji
-----
letni
P.... ieszcz
ochy jedne