tyle pomysłów iż trudno wybrać może mała licytacja które i kiedy bo nie mogę się doczekać na nowy gadżet.....
tyle pomysłów iż trudno wybrać może mała licytacja które i kiedy bo nie mogę się doczekać na nowy gadżet.....
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
Ja chętnie bym kupił taki w formie kluczyka najlepiej 147![]()
widzę że temat trochę ucichł.. jest jakaś szansa że będą?
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
eeee raczej nie. za mały ruch w temacie, za duże koszty, za duża rozbieżność zdań![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Szczerze bobryt?
Wydaje mi się, że pomysł jest jak najbardziej świetny. Mały odzew może być spowodowany chociażby tym, że nie każdy przegląda wszystkie podfora tego forum (czyt. np. ja).
Przez przypadek tutaj wszedłem i jak najbardziej byłbym "za", żeby takiego "pędraka" kupić.
50 szt.? Wystarczy popatrzeć na sprzedaż smyczy, tudzież ramek na tablice rejestracyjne.
Proponowałbym sondę, żeby każdy zainteresowany zaznaczył opcję "Chcę" i umieścił ten temat, na głównym forum (tak jak dość często takie informacje, np. o konkursach czy też wspomnianych ramkach są podczepiane na głównej stronie). Jednak wcześniej pomyślał bym o projekcie i przy okazji umieścił go w temacie.
Co do projektu samego pendrive'a, to skłaniałbym się ku wspomnianemu kluczykowi porsche z emblematami AR + Alfaholicy.
Ewentualnie jakiś projekt klasyczny, który myślę, że byłby najrozsądniejszy (czyt. najbardziej chodliwy).
Alfa Romeo 166 3.2 V6 TI
/Grzesiek
tak, ale na 50 szt trzeba wywalić pare tys. jak się nie sprzedadzą to mamy full pendrivów i brak kasy. może kiedys jak budżet większy będzie się uda, ale nadziei sobie bym nie robił.
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
i by trwało pół roku. do tego nowy rząd wprowadził politykę że nie zbieramy zaliczek![]()
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
ja nadal jestem za takim projektem
http://allegro.pl/item975972432_pend..._usb_4_gb.html
pozdrawiam