Czesc poszukuje kogos kto moze mi przerobic zwykly kabelek OBD II na taki zebym mogl sie polaczyc z ABSem i AirBagiem oczywiscie nie za darmoKabelek bede mogl wyslac poczta. Jesli ktos by chcial mi pomoc to prosze o jakis kontakt z gory dzieki.
Czesc poszukuje kogos kto moze mi przerobic zwykly kabelek OBD II na taki zebym mogl sie polaczyc z ABSem i AirBagiem oczywiscie nie za darmoKabelek bede mogl wyslac poczta. Jesli ktos by chcial mi pomoc to prosze o jakis kontakt z gory dzieki.
http://www.fiatecuscan.net/images/Photo003s.jpg
ja mam coś w tym stylu tylko dolutowałem po jednym kablu do pin 1, 3, 7 i wypuściłem je bokiem obudowy,a na końcach wsuwki. Jak coś potrzebuje to tylko spinam odpowiednie wsuwki, śmiga bez zarzutu![]()
- Panowie, czytajmy miedzy wierszami !!!
- kolega pisze " kto mi przerobi ", a to znaczy że " nie mam zdolnosci manualnych i lutownicy w domu ".
- to nie wstyd, jak mam problemy mechaniczne to ide do mechanika, jak ma problemy diagnostyczne , to sam sie męczę z tym problemem.
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
A ja walczyłem długo i uparcie i nie mogę rozebrać wtyczki tzn tej czarnej części z pinami
Koledzy a przerabiał ktoś kabel KKL od viakena według tego schematu http://chomikuj.pl/czesiek161/PRZER*...068422680.docx
Ja tak zrobiłem ale w schemacie nie ma opisu jak przełączać przełączniki aby połączyć się z odpowiednimi ustawieniami ECU np chcę się podpiąć do poduszek i jest problem bo nie wiem w jaka pozycję mam przestawić przełączniki a nie chcę robić metodą prób i błędów bo jeszcze coś spierniczę a nie chciałbym posadzić ECU :/ Chcę skasować błąd poduszki bo lampka mi się pali więc przerobiłem kabel tak jak w opisie ale nie wiem jak ustawić te małe przełącznikiHELP
dołączam się do pytania , jest ktoś w stanie mi pomóc przerobić taki kabelek? Miło by było kogoś z okolic Małopolski - Podkarpacia
Witam. Jestem świeży na forum i tez jestem ciekawy kabelka?? Chodzi o piny 1, 3, i 7. Czy aby połączyc sie z airbagiem potrzeba złączyc piny 3 i 7? A Z ABSem piny 1 i 7?