Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Temat: 156 gta

Użytkownik Pirat drogowy Avatar kubacik
    Mieszka w
    Olkusz
    Auto
    Jest 156 JTD 16 V SW i 2.5 V6 SW była Berlina 156 2.5 V6

Domyślnie

Witam
    Po mojemu to bita z przodu i z tyłu, a po braku elementów wykończenia można przypuszczać, że ktoś chciał bardzo oszczędzić na naprawie - wytłumienie maski, zaślepka zderzaka, osłona plastikowa przy lewym błotniku w komorze silnika, czy podkładka pod tablice nie kosztują majątku. Wydech też nieorginalny. Brak Płyty pod silnikiem. Radio powinno być z nawi lub cd a nie najtańszy do kupienia kaseciak. Przyjżyj się kloszom reflektorów bo jak ktoś oszczędzał na pierdołach to nie przykleił okularów od parady (lampy używane po 800 PLN sztuka). Tylna klapa nieco odstaje w stosunku do tylnego pasa. Podpiołbym pod komputer by sprawdzić czy ma wszystkie airbagi sprawne, bo w wystrzelone mogli wsadzić same zaślepki.
    Trudno znależć przyzwoitą GTA wtej kategorii cenowej lepiej patrz na nią jak na potencjalną minę. Im więcej znajdziesz usterek przed zakupem tym mniej będzie potem rozczarowania.
    Powodzenia

Piciu
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał mariusz147 Zobacz post
    Dzieki wielkie za odpowiedzi, mam zamiar podjechac i ja obejrzec i wtedy napisze co i jak
    I jak wypadły oględziny??
    Pozdr!
    Piciu

mariusz147
    Gość

Domyślnie

Jednak sobie ja odpuscilem bo jest za tania i po odpowiedziach kolegow doszlem do wniosku ze poszukam innej

Uprawnienia