Panowie temperatura dyskusji niebezpiecznie rośnie,a tak naprawdę to nikt nie widział na żywo obiektu sporu (jeśli ktoś z forumowiczów był ostatnio w Genewie to niech się przyzna ).
Kolego Pingwin daj temu autu szansę, poczekaj ze swoimi ocenami na jazdy próbne. Mito może wygląda w Twoich oczach pociesznie,ale po kilku dniach obcowania z nim i kilku godzinach ostrej jazdy ,wersją TB 155KM nabrałem do niego przekonania ,może nawet szacunku.
A w temacie słynnych już boczków drzwiowych to może nie zauważyłeś,ale twardy materiał stosowany jest już od modelu 8C Competizione(trudno o bardziej niszowe auto, ok 160tyś eur,tylny napęd,V8 470KM-twój typ-no może za wyjątkiem przednich lamp) całe jej wnętrze sprawia wrażenie surowego i dla twardzieli-wiem bo siedziałem w nim,widziałem i dotykałem,słuchałem też ryku silnika,
trochę przyjemniejszy materiał jest w MiTo,ale daleko im do miękkiego beżowego wykończenia alfatexem w mojej 147.
Jak chcesz sportowego ducha to masz twarde plastiki, włókno węglowe, aluminium i ciemne kolory,jak potrzebujesz miękkiego wnętrza to szukaj dupowozów.
Ważne żeby jakość i trwałość Giulietty dorównywała najlepszym,o własności jezdne i dynamikę jestem spokojny.