Co byście napisali o tym egzemplarzu ? Może ktoś z podkarpackiej braci zna ten samochód ? Jestem ciekaw Waszych opini......pozdro.
http://moto.allegro.pl/item964786784...6_1_9_jtd.html
Co byście napisali o tym egzemplarzu ? Może ktoś z podkarpackiej braci zna ten samochód ? Jestem ciekaw Waszych opini......pozdro.
http://moto.allegro.pl/item964786784...6_1_9_jtd.html
Można napisać, że pomimo szpetnego haka, seryjnego zawieszenie i różnych opon, to mimo wszystko jeden z ciekawszych egzemplarzy jakie ostatnio przewinęły się przez forum. Szkoda, że nie ma zdjęć pod maską. Jedź, oglądaj, sprawdzaj - jak będzie ok, to kupuj...
Dzięki Kolego Twardy za pomoc, jutro jestem umówiony na oglądanie i jazdę próbną , właściciel wspomniał jeszcze ,że przednia szyba dostała kamieniem i chyba jest do wymiany. Sprawdzę , pojeżdzę i podzielę się wrażeniami.Pozdrawiam
hmmm...150m od tego miejsca, gdzie zrobione zdjęcia jest mechanik od włoszczyzny, były pracownik Auto-res. Zbieg okoliczności?
![]()
Kolego, sprawdź koniecznie przód!!!
Czy była bita!
Bo jak w wakacje się interesowałem alfami, to zwracałem uwagę głównie na te po liftingu z 2003roku. I była alfa identico jak ta, tylko że kosztowała 12600zł i był przód do zrobienia.
I mnóstwo rzeczy się zgadza:
1) Rocznik 2005 i SW
2) Felgi 17tki
3) Kolor Nero metallico
4) Silnik 1.9 i 150koni
5) Czarna skóra
6) ALE NAJWAŻNIEJSZE!!! Ta za 12.600zł miała hak i ta też ma, a bardzo mało alf po 2003roku ma hak, jak ja się interesowałem to znalazłem jakieś niemieckie haki po 1500zł tak to nie było, więc to nie są tanie rzeczy.
Także kolego bądź czujny. Mogę się mylić, ale coś mi się wydaje, że nie.
---------- Post dodany o godzinie 10:36 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:35 ----------
No i JFC mnie już w tym utwierdził...
Jest pięknie złożona. Professional Job.
Też doskonale poznałem to miejsce![]()
oczywiście myślimy o Panu B. wiem, dało mi to do myślenia ale dobrze wiedziec takie rzeczy przed oglądaniem i rozmową....z tym przodem to mnie zmartwiliście ale sprawdzę dokładnie jutro mocowanie pasa przeniego i nie tylko....
Dzięki i pozdrawiam.
---------- Post dodany o godzinie 14:12 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:59 ----------
dzięki , będe czujny...