Może mi ktoś powiedzieć co to jest (zdjęcie0212)?? Bo oddaje dziwny odgłos(jakby coś się w nim kręciło) gdy odpalę samochód i chwile po wyłączeniu również. Oraz to na zdjęciu0213?? Ponieważ wisiało mi to koło prawego koła pod praktycznie lampą. Oraz po stronie lewej pod lampą zauważyłem jakiś luźny element (jakby plastikowa powyginana rura) nie podczepiona pod nic. Spodziewam się, że po prostu się odczepiła ale od czego?

Odpowiedz z cytatem

okazało się, że jednak była stuknięta od strony prawej:/ to co jest na zdjęciu 2 to pompka spryskiwaczy bo pasuje do dziurki w pojemniku na płyn do spryskiwaczy. Lecz nie działa:/ jest w niej mała dziurka przez którą płyn wycieka. Czy to oznacza jej wymianę? Czy powinno coś pod tą dziurkę być podłączone? Bo nie wiem. To na zdjęciu pierwszym to nie potrafię określić czy dobre. W każdym razie wydaje odgłos jakby coś w niej się kręciło lub wirowało. Mam również problem z obudową filtra powietrza. Mianowicie nie da się w całość szczepić jej. Jakby filtr był za duży. Nie potrafię tego jednak rozebrać by sprawdzić:/ Poza tym plastikowa rura która powinna łapać powietrze i przekazywać do filtra nie była w ogóle podczepiona do tego. Jak się z ty uporać?