AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
BMW 540i G30 ( 2019 -
Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
wiemjezdze teraz czesto czarną vectrą i po A4. Zwalniają na mój widok
) Ulubiona zabawa to: jadę prawym pasem, 120 km/h. Wyprzedza mnie lewym gostek, wali ze 160. Ja natychmiast jak mnie mija, zmieniam pas i przyśpieszam...
Facet zwalnia powoli, jedzie 130, 120, po czym zmienia pas na prawy))) Powtarzałem to ze 20 razy
)))
Kolega z Poznania Dugi chce sprzedac swoja 159 pogadaj moze sie dogadacie
Ja też często jeżdżę A4 (W-w Lubin, W-w Opole) i właśnie niedawno miałem podobną akcję. Jadę ~180/h lewym pasem i mijam "ciemną" vectrę. Patrzę w lusterko a ona na lewy i za mną. Jak podjechał tak na 100m to ja ostre hamowanie do 110 (przepisowo) i kolo już więcej się do mnie nie zbliżył. Nawet jak zwolniłem do 90. Mas nadzieję że to nie Ty, jeśli tak to sorki. (seledynowy ford focus 1 W-w-Opole w poniedziałek 12/04).
Polecam stronke:
www.superalfa.pl
moze sobie cos wypatrzysz.
Pozdrawiam
Wielkie dzięki za spory odzew :-)
Alfa z Kalwarii była opłacona zarejestrowana i jeżdżona w polsce, zrezygnowałem ze względu między innymi na tą rdzę ogólnie marny stan lakieru.
Szkoda bo w sumie autko fajne.. a fele to mi się naprawdę podobały ;-)
Z gwarancją na perforację to faktycznie by nic nie wyszło bo musi być robiony przegląd co rok a praktycznie każdy o tym zapomina i gwarancję traci
Srebrna TBi hmm fajnie by było ale jak już nowe to idealne takie jakie ma być czyli czerwone i z gadżetami... a jak idealne to budżet by tego nie wytrzymał :-(
Jeszcze się nie spotkałem żeby gdzieś jeździli panowie z kamerkami Alfami... zawsze Vectry czy inne Mondeo ale przyznam ze mocno bym się zdziwił...
Cóż szukam dalej, na razie bez pośpiechu w ostateczności się odwiedzi sąsiadów z za odry ;-)