Pozdrowienia dla Czarnego MITO z klubowymi ramkami który ładnie podniósł łapęprzy Balbinie
![]()
Pozdrowienia dla Czarnego MITO z klubowymi ramkami który ładnie podniósł łapęprzy Balbinie
![]()
Dziaru-Ty to często stoisz koło PKO, przy halach targowych w Tychach?
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
GT znów czarna cos mnie pzresladuja spotkana 20 min temu na klimzowcu z mojej str była łapa
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Tak pod PKO stoi zawsze ta piękniejsza cześć mnie
Pod blokiem zawsze walka o miejsce a tam i kamerka i zawsze luz( tylko problem wyjechać w godzinach szczytu jak mnie zastawią )
pozdro dla Larry'ego widzianego przed chwilą jak wyjeżdżał spod Kauflandu na Bratysławskiej![]()
Today we are living our future memories..
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
pozdro dla kolegi z czerwonej 156ki spotkanego w ledzinach przed 6 rano ktory niezle potem przygrzal na fiata. i kolejna 156ke (jasna) spotkanego przy fiacie po 16.
pozdro all![]()
Pozdrowienia dla kierowcy z 166 dzisiaj na Medweckiego - mrugnąłem długimi i z tego co zrozumiałem odmruganie przeciwmłogwym.
Pozdrowienia również dla kierowcy czerwonej 33 sportwagon 4x4 na osiedlu Kolorowym :-)