Czy istniałaby możliwość dołączenia się do grupy bydgoskiej gdzieś na wysokości Świecia??
Czy istniałaby możliwość dołączenia się do grupy bydgoskiej gdzieś na wysokości Świecia??
Ciężko powiedzieć bo raczej już nie chcemy się zatrzymywać jedynie jak byśmy dojeżdżali do obwodnicy to byśmy mogli dać znać, szybko nie będziemy jechać bo razem z ekipą z BDG będzie Poznań i Wielkopolska koło 20 aut więc jedziemy już bezpośrednio do Grudziądz ( przed samym mostem do Grudziądza na stacji benzynowej bodaj że BLISKA spotkamy się z organizatorem który po nas wyjedzie)
[QUOTE=Jakub1989;316724]C.. jedynie jak byśmy dojeżdżali do obwodnicy to byśmy mogli dać znać ....
Ok. Daj mi znać jak będziecie dojeżdżali do obwodnicy - o tym właśnie myślałam.
Jak się uda to do Was dołączę, a jak nie to spotkamy się na miejscu. :-)
Beata
Witam.
Na zlocie w Grudziądzu byłem tylko obserwatorem ale jako maniak motoryzacji porobiłem parę zdjęć ;D ... jak umieszczę je na swojej stronie to dodam link.
Pozdrawiam
Jednodniowy ale bardzo udany wypad do Grudziadza,dzieki dla organizatorow i uczestnikow i dla Pani przewodnik za dluuuuuugi spacerek![]()
Zlocik świetny, Nicolo się bardzo postarał! Zdjęcia ze zlotu:
Jako pokaz slajdów
Jako strona flickr
Spotkanie było bardzo udane. :-)
Nicolo - dzięki za organizacje.
Pozdrawiam
Tiger fotki naprawde super szkoda ze nie zostałem na Tym pokazie i wspólnych zdjęciach
Teraz żałuje :/
Posiadam Blokady wałków rozrządu zastosowanie:
Alfa 145 1.4 16V i 1.6 16V ,Alfa 147 1.6 16V ,Alfa 156 1.6 16V
Oraz VAG USB KKL + Alfadiag. Moge pomóc![]()
Będzie jeszcze nie jedna okazja do wspólnych fotek :-)
a tu jest jeszcze kilka obrazków ze spotkania:
http://www.wix.com/jakublamali/JakubLamali-FOTOGRAFIA
Beata