Podjechałem pod blok, silnik chodził , nagle wszystkie kontrolki przestały cokolwiek pokazywać , kontrolka paliwa, obrotomierz , ruszyłem kawałek i predkościmierz tez ani drgnął , ogólnie nie ma NIC . Co to może być ????
Podjechałem pod blok, silnik chodził , nagle wszystkie kontrolki przestały cokolwiek pokazywać , kontrolka paliwa, obrotomierz , ruszyłem kawałek i predkościmierz tez ani drgnął , ogólnie nie ma NIC . Co to może być ????
wydaje mi sie ze wskazowki podlaczone sa "linkami" od tylu licznika (tak ma braciak w Vectrze A natomiast co do AR nie mam pewnosci) i moze te linki sie odlaczyly - zaznaczam to tylko moje przypuszczenia. natomiast dziwne jest to ze wszystkie naraz przestaly dzialac. wykrecales licznik ostatnimi czasy?
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
nie ma tam żadnych linekwszystko elektroniczne, może jakiś bezpiecznik?
nic kompletnie nie robiłem , jedyne zegarek działa , wskaznik temperatury tez nie działa , podświetlenia zegarów tez nie ma , wyświetlacz kilemetrów tez nic wyświetla, jedynie kierunki chodzą
Bezspiecznik ? hmmm...jaki moze odpowiadać za tyle rzeczy , jakiś kosmos
sprawdź bezpieczniki i przekaźniki
Dzieki wszystkim za zainteresowanie, dla tych którym nagle przestanie w jednym czasie chodzić : -prędkosciomierz z wyswietlaczem,- obrotomierz, -kontrolka paliwa , -kontrolka temeratury, podswietlanie wszystkich zegarów, tylne światła pozycyjne - to jak koledzy wczesniej pisali bezpiecznik !!! znajdujący się nad głownymi bezpiecznikami (tymi pod kolumną ) bezpiecznik 10A . Odżyłem bo juz myślałem....