Co do Pana PINGWIN-->"Jest bardzo awaryjne, nie polecam. Nie ma najmniej awaryjnych silników, wszystkie się sypią w 159. W Anglii jest jeszcze gorzej. Kazdy własciciel spędza minimum dwa dni w tygodniu w warsztatach."
Wiesz wydaje mi sie ze nie jest AZ tak zle jak piszesz, poniewaz z tego co slyszalem i rozmawialem z posiadaczami i mechanikami do auto wypada Dobrze bez jakis wielkich usterek, i wcale sie nie sypie, to nie maluch zebys opisywal to w ten sposob, "Kazdy własciciel spędza minimum dwa dni w tygodniu w warsztatach."--> przeczytales to zamin wyslales na forum??
Owszem, przeczytałem. I miałem nadzieje, że mam do czynienia z facetem, który rozumie coś więcej, niż tylko proste przekazy werbalne.
Jak widać, myliłem sie))))
Alfa Romeo 159 2400 cc 2.4 JTDm Lusso 2007
Co powiecie na temat tego silnika, slyszalem same super latywy na ten temat.
Gadalem z ubezpieczycielem i nie bedzie tak zle o ile to Diesel
Do czego ty sie Pingwinie przyczepiles, zal ci du..e zciska czy co??
Prosze Admina o danie Ostrzezenia, Osobie o Nicku PINGWIN
za co ostrzeżenie, kolego Bujak? możesz sprecyzować? Chciałem się tylko dowiedzieć, co to są te "super latywy". Serio, nie wiem, a chciałbym Ci pomóc. A czy są jakies inne latywy jeszcze, niekoniecznie te super? Z chęcią poczytam wyjaśnienia.
Człowiek się uczy całe zycie. I za to ostrzeżenia? Luuuudzie.
można z tego zrtobić prawdziwą rakiete (nawet 250-260KM) no i ja też wiele SUPERLATYWsłyszałem. jak się pozbędzie DPF i zaślepi EGR to nic tylko lać wachę i śmigać
![]()
Ładnie piszecie o tym dieslu ale jednak... jednak.... jednak w żyłach męzczyzn powinna płynąć benzyna(to nie ja wymyśliłem, jakby co, tylko chyba Hołek
![]()