witam borykam sie od jakiegoś czasu z problemem że podczas jazdy zapala mi sie kontrolka wtrysku i moc mojej belli maleje robi sie mułowata niewiem co z tym zrobić po podłonczeniu do kompa pokazało mi takie błędy
![]()
witam borykam sie od jakiegoś czasu z problemem że podczas jazdy zapala mi sie kontrolka wtrysku i moc mojej belli maleje robi sie mułowata niewiem co z tym zrobić po podłonczeniu do kompa pokazało mi takie błędy
![]()
A po skasowaniu co pozostaje
PO 101 to raczej przepływka
U 1600 może ktoś próbował odpalać go kluczykiem bez imo
PO 380 Obwód grzałki /świecy żarowej - usterka
P0704 - Obwód wejściowy przełącznika sprzęgła - usterka
P0220 - Przepustnica /czujnik położenia pedału /przełącznik B - usterka
Ostatnio edytowane przez Adampoz ; 06-06-2010 o 18:58
http://img697.imageshack.us/img697/7705/66713769.jpg
---------- Post dodany o godzinie 20:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:58 ----------
jakie powinny być odczyty z napięć na ledale ? takie same czy inne bo mi pokazuje że np a 1v na b 0.4v
---------- Post dodany o godzinie 20:07 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:06 ----------
jakie powinny być odczyty z napięć na ledale ? takie same czy inne bo mi pokazuje że np a 1v na b 0.4v
---------- Post dodany o godzinie 20:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:58 ----------
---------- Post dodany o godzinie 20:07 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:06 ----------
jakie powinny być odczyty z napięć na ledale ? takie same czy inne bo mi pokazuje że np a 1v na b 0.4v[/QUOTE]
A co to ledal
kolego literówka chodziło o pedał
hehe podejrzewałem te słowo ale po fakcie, tego Ci nie powiem bo nie mam potencjometru gazu.
Odepnij przepływomierz i zobacz jak śmiga. Pewnie przepływomierz, świece do wymiany + czyszczenie przepustnicy i egr.
Po wszystkim podłącz pod kompa i sprawdź błędy.
jeśli chodzi o przepływkę to okazało sie ze kabel mam urwany...... (niebieski) jutro sobie zlutuje