Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Świetne foty Grzesiu i Gionardi! Fajne to zdjęcie nr 2, lubie oglądać 1.6 GTA pani Ani![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Co jest? Żadnej 159 nie było?
Następny większy spot ja przynajmniej się pojawię.
W ostatnią niedzielę nie dałbym rady, kac gigant mnie dorwał![]()
rozczaruje cie byla nie jedna
Ze swojej strony dzięki za spocikchociaż nie dałem rady zostać do końca to i tak mi się podobało. Miło spotkać w jednym miejscu tylu miłośników marki. Szkoda, że tak mało posiadaczy 166 interesuje się takimi imprezami (a jeździ i w okolicy sporo). Pozdrawiam i czekam na kolejną imprezę!
---------- Post dodany o godzinie 11:29 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:17 ----------
No i jeszcze chciałem podziękować koledze adamjtd za niezłą fotkę mojej bellinareszcie mogłem jakiś sensowny avatar zapodać :p Pozdrawiam
Witam,
Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie![]()
Jesteśmy z Oluthką bardzo mile zaskoczeni fajną atmosferą, bardzo dobrą organizają i w ogóle rewelacyjnym klimatem zlotu.
Oczywiście, jak już wspominałem Slavik'owi - piszemy się na więcej i częściej
Aniucha05 - dzięki za pozdrowienia, oczywiście odwzajemniamyP.S.: Liczę że ustrzeliłaś chociaż jedną fotę mojej belli z tej swojej lunety?
quattroporte88 - też dzięki, mam nadzieję że następnym razem pogadamy więcej i już na początku
Chciałem też przeprosić niektórych że słabo się udzielałem jako "nowy", ale na wytłumaczenie mojej skromnej osoby mam to że balowałem od środy i w niedzielę nie byłem w pełni formy. Mogę obiecać, że na nastepny zlot/spot będę w pełni sił i nadrobię zaległości
Dzięki za fantastyczną niedzielę(nawet mega korek na 1-ce nie popsuł mi humoru)
Alfa Romeo 147 FL 1.9 16V JTD-M Q2 (188KM/405Nm)
---------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_m_150km.html