Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Temat: Alfa Romeo 147 jtd 115 - waro kupować??

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

zbieżność - około 70zł i możliwe jest , że ta lekko skręcona kierownica to właśnie to
    a skoro to tylko to to czemu tego nie zrobili przed sprzedażą ?

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    okolice Wieliczki
    Auto
    AR 159 & Jaguar XF

Domyślnie

oglądałem ją jakiś miesiąc temu

- uszczelki na dachu jak wyglądają teraz? (te w rynienkach) bo przedtem były zadziwiająco krótkie tak ok po 15cm ich brakowało z każdej strony - pierwszy raz z czymś takim się spotkałem
    - zderzak tył pod odblaskiem (prawym) był pęknięty i tylko zamaskowali uszkodzenie
    - tylna klapa moim zdaniem nie jest od tego samochodu bo znaczek jest uchylny poza tym widać ślady świeżego malowania ( to jest tylko moje zdanie i tym sie nie sugeruj )

To co piszesz o ściąganiu.. kierownica była prosto nie ściągało w lewo jak byłem oglądnąć

vinreal
    Gość

Domyślnie

hm... dziwne bo jak jechalem to puscilem kierownice i go sciagalo i kiera byla krzywo jak by przykrecona. bardzo dziwne. ciekawe co sie mogla stac. aha i zapomnialem wczoraj napisac popatrzylem na srednie spalania a tam 8,9 !!!! hm ... zderzak jest troszke uszczyrbany a jesli chodzi o uszczelki to tak jak mowisz sa za krotkie i z prawej nawet bardziej niz z lewej. hm...chyba cos kombinowany jest ten samochod. a jesli chodzi o klape to jest leko wgnieciona nad znaczkiem ale to taki maly detal. silnik pracuje fajnie. jendriu wiesz gdzie to jest to jak bys mogl mi napisac gdzie najlepiej podjechac do jakies stacji diagnostycznej. z gory dzieki.

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    okolice Wieliczki
    Auto
    AR 159 & Jaguar XF

Domyślnie

Jak jesteś zdecydowany to najlepiej odżałuj te kilka stówek i jedź do ASO żeby dokładnie samochód sprawdzili.. przejedź się po autostradzie na 3,4 biegu pod czerwone pole obserwuj czy nie ma spadków mocy i MCSF bo to będą tylko dodatkowe, niepotrzebne koszta

Jakbyś podpisywał umowę to nie daj się wydymać i nie podpisuj umowy z jakimś belgiem co go na oczy nie widziałeś tylko bezpośrednio z handlarzami.

vinreal
    Gość

Domyślnie

A o co chodzi dokładniej z ta umowa??
    i z tym mcsf??
    a jeśli chodzi o aso to tak chciałem zrobić tylko jak już będę w 100% zainteresowany.
    dzięki, pozdrawiam jarek

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

z umową :
    sprzedawca ma umowę gotową od poprzedniego wł. - czyli jako sprzedający jest np Belg ( jeżeli autko z Belgii ) i nawet w razie oczywistej niezgodności autka z umową jeżeli taka byś stwierdził po 5 minutach od kupna to handlarzowi możesz skoczyć bo jego nigdzie w papierach nie ma - podpisałeś umowę z Belgiem i jego teraz sobie szukaj