Witam. Jakby ,,cóś" się odwidziało to tor będzie można jeszcze wykupić na miejscu ?
Witam. Jakby ,,cóś" się odwidziało to tor będzie można jeszcze wykupić na miejscu ?
KaKa
a jak sprawa wygląda z imprezą? Będzie zamknięta? Tzn. jeśli ktoś nie wpłacił to nie będzie mógł wpaść??
I jeszcze pytanie o ten przejazd przez Wrocław, wiadomo już coś?![]()
Będzie, o ile będzie miejsce. To zależy od tego na ile godzin wynajmiemy, na razie mamy 6 godzin, a można przedłużyć na 8 godzin. A to czy przedłużymy już zależy od liczby chętnych. W najgorszym wypadku przy 8 godzinach wynajmu możemy dopuścić 50 samochodów.
Ciężko będzie sprawdzać nazwiska i dowody przy wydawaniu posiłków, więc raczej odpowiedź będzie brzmiała "nie, zapraszamy w ciągu dnia".
Temat raczej umarł, to zbyt trudne z różnych względów, a piotriix organizuje większość spraw na odległość. Postaramy się załatwić przejazd przez Sobótkę pod eskortą policji i jakieś mniej oficjalne miejsce do zrobienia zdjęcia grupowego.
Powiem szczerze przejazd przez wrocław to makabra.Nawet nawigacja głupieje.To chyba przez górę św. Anny hihi
A po co nam przejazd prze Wrocław przecież utkniemy tam do późnej nocy![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
ja tam moge nawet o 1 w nocy po wrocławiu sobie pojeździćo ile bede w stanie
![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
widzę że zapowiada się super... ja postaram się swoja z Berlina dojechać
Ja się nieśmiało piszę...
Nieśmiało bo z kasiorką ciężko, ale plan zlotu to najlepszy motywator![]()
Najwyżej do Wrocławia dopcham Bellę![]()
Jak chcesz jeździć na torze to się zapisujMiesiąc przed zlotem musimy podjąć decyzję czy biedzemy na 6 czy 8 godzin. I może się okazać, że nie ma miejsc
Na razie mamy 33 osoby, które wpłaciły zaliczkę na tor. Zostało w najlepszym (przy 8 godzinach najmu toru) wypadku 17 miejsc.
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 23-06-2010 o 12:58