Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 85

Temat: Jakiś zlot kuj pom ??

Jakub1989
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Alfista Zobacz post
    moze mi sie uda wpadnąć pod ASO, tylko narazie moja alfa jest w trakcie napraw, wszystko zalezy o której jutro kurier częsci przywiezie...
    Skądś to znam przez szybkie działanie poczty polskiej też może moją AR nie będę a jak będę to nie będzie idealna ale na samo spotkanie się wybieram choćby bez mojej belli

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Auto
    166 JTD

Domyślnie

no ja wybrałem DPD mam nadzieje ze dzis sie ktos od nich pojawi bo koles z autosklepu24 mowil ze teraz roznie z tymi dostawami na drugi dzien..

karolm
    Gość

Domyślnie

Czy ktoś z Torunia jedzie? To jest ten salon na Łęczyckiej od Fordońskiej w prawo jadąc od strony mostu fordońskiego? Ja może się wyrobie, ale wyjechałbym z Torunia o 17, więc się trochę bym spóźnił i kręgle bym już musiał sobie odpuścic, o 20:30 max bym musiał z Bydgoszczy wyjechać, bo muszę potem jeszcze po kogoś jechać na dworzec prawdopodobnie

Jakub1989
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał karolm Zobacz post
    Czy ktoś z Torunia jedzie? To jest ten salon na Łęczyckiej od Fordońskiej w prawo jadąc od strony mostu fordońskiego? Ja może się wyrobie, ale wyjechałbym z Torunia o 17, więc się trochę bym spóźnił i kręgle bym już musiał sobie odpuścic, o 20:30 max bym musiał z Bydgoszczy wyjechać, bo muszę potem jeszcze po kogoś jechać na dworzec prawdopodobnie
    Tak to ten salon dokładnie, nie tylko ty się spóźnisz bo rozumiem że to wczesna godzina ale salon jest tylko do 19

Cytat Napisał Alfista Zobacz post
    no ja wybrałem DPD mam nadzieje ze dzis sie ktos od nich pojawi bo koles z autosklepu24 mowil ze teraz roznie z tymi dostawami na drugi dzien..
    Powinno być na drugi dzień też kiedyś (2 miesiące temu) kupowałem coś autosklepie24 po południu a następnego dnia rano już to miałem

karolm
    Gość

Domyślnie

Dziękować za spotkanie : )

Kurde, żałuje tylko, że nie ustawiłem sobie dobrze fotela w tej całej MiTo, bo się kijowo czułem chociaż chyba wolę swój gaz na linkę, bez tych gadżetów i sprzęgła chodzącego wolniej niż moja noga. Wy w 147/156 też takie macie?

Jakub1989
    Gość

Domyślnie

Dziękować za spotkanie : )

Kurde, żałuje tylko, że nie ustawiłem sobie dobrze fotela w tej całej MiTo, bo się kijowo czułem chociaż chyba wolę swój gaz na linkę, bez tych gadżetów i sprzęgła chodzącego wolniej niż moja noga. Wy w 147/156 też takie macie?
    Ale marudzisz Mito była super

Zdjęcia ze Spota
    http://www.flickr.com/photos/5020277...7624350329856/
    Pokaz Slajdów
    http://www.flickr.com/photos/5020277...50329856/show/

Ostatnio edytowane przez Jakub1989 ; 24-06-2010 o 23:31

mihuvanstuff
    Gość

Domyślnie

Zrobiłem ALFE !!!!!!!!!!!! gdzie najbliższy zlot <hurrrrraaa>

Użytkownik Romeo Avatar koles_02
    Mieszka w
    Toruń
    Auto
    AR 166 2,4JTD 10v CF2 EDC15 99' 140KM Grigio Chiaro

Domyślnie

karolm widziałem Twoją Alfe dziś na parkingu galerii copernicus ale to nie byłeś Ty.

" - elegancka pomiędzy sportowymi
    - sportowa pomiędzy eleganckimi
    - fascynująca piękność w segmencie E"

karolm
    Gość

Domyślnie

Mówiłem chłopakom z Bydgoszczy jak się tam sprawy potoczyły, Alfa już nie moja. Uważajcie na nią po prostu i jak ktoś wasz znajomy będzie chciał kupić to odradzić

Teraz albo kupuję srebrną 155 z Bydgoszczy, lub jakąś inną 155, albo nie wiem. Mam na szczęście jeszcze drugą astrę, ale tam jest tylko 1.8

Jakub1989
    Gość

Domyślnie

Mówiłem chłopakom z Bydgoszczy jak się tam sprawy potoczyły, Alfa już nie moja. Uważajcie na nią po prostu i jak ktoś wasz znajomy będzie chciał kupić to odradzić

Teraz albo kupuję srebrną 155 z Bydgoszczy, lub jakąś inną 155, albo nie wiem. Mam na szczęście jeszcze drugą astrę, ale tam jest tylko 1.8
    Życzę tobie żebyś lepiej trafił z nową Bellą. Nie zrażaj się do 145/146 ale 155 też są spoko