Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Temat: [156] zaglądam i nie wierzę...

pandaro
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał prodigyboy Zobacz post
    ...(ciach)...
    Ale swoją drogą do Radomska całkiem niedaleko mam ...
    dzieki, jutro ma ją oblukać kolega onefiveseX wiec cierpliwie poczekam na jego opinię

Użytkownik Romeo Avatar 156X
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    była 156SW JTD jest 159SW 1,9 JTD 8V 2008r.

Domyślnie

postaram się dziś tam podjechać, może uda się zrobić kilka fotek zobaczymy co i jak

Mieszka w
    Wrocław
    Auto

Domyślnie

byłem dziś na ciepłej w Radomsku obejrzeć tę 156 1,8TS hmmm ja bym jej nie kupił - nie jestem mechanikiem ale :
    - jak odpaliłem auto i gdy chciałem przygazować auto nie wchodziło jak trzeba na obroty - koleś mówi że to pewnie świece lub kable hmmm... czemu tego nie zrobił żeby się nie tłumaczyć potencjalnemu nabywcy ??? przecież to chyba nieduże koszty ???
    - ponoć miała mieć 245000tys. przebiegu - może i miała kilka dni temu - dziś ma już piękne 175000km
    - na bank zdejmowany był zderzak z przodu - źle spasowany...
    - nie dałem rady otworzyć schowka przy zamkniętych drzwiach pasażera - czyżby coś było krzywe??
    - braki w postaci : kratek nawiewu, korbki do otw/zam. szyby, zniszczone felgi
    - sporo rdzy pod podwoziem - skorodowany tłumik
    - plusy - opony w dobrym stanie i bodajże nowe wahacze górne

Pandaro - zrobiłem kilka fotek jak chcesz to jutro mogę Ci podesłać.

pandaro
    Gość

Domyślnie

Dzieki za szczegółową opinię, zaoszczędziłem kawał drogi i rozczarowania - właściwie nie, rozczarowany raczej bym nie był bo spodziewalem się, że raczej nie będzie to fajna sztuka, nic szukam dalej a Tobie kolego wiszę browca na zlocie (jak zdążę z zakupem przed zlotem)

---------- Post dodany o godzinie 22:09 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:06 ----------

Acha fotki chętnie oglądnę, zawsze to jakieś wzrokowe boźce :-)

Mieszka w
    Wrocław
    Auto

Domyślnie

jutro postaram się przesłać Ci foty tyle że nie mam kabla do aparatu -został w domu - może coś wymyślę... pozdro!!

pandaro
    Gość

Domyślnie

nie piekarnia, mogę oblukać jak wrócisz a tak na marginesie nie znasz przypadkiem tej belli http://moto.allegro.pl/item108265518...romeo_156.html (pytam bo ona też z wrocka i może miałeś przyjemność - albo i nie - poznać właściciela) podobno jeździł nią od nowości prezes jakiejś firmy, niby tam (jak we wszystkich sprzedawanych ) też jest wszystko ok ale wiadomo jak to jest ze sprzedającymi, każdy swoje chwali bez względu na stan faktyczny

Mieszka w
    Wrocław
    Auto

Domyślnie

Niestety jej nie kojarzę... fotki masz na priv

pandaro
    Gość

Domyślnie

foty oglądnięte, dzięki za szczegółową dokumentację, całe szczęście, że nie wybrałem się do Radomska bo przeklinałbym sprzedawcę za bajerki pociskane przez telefom. No cóż szukam dalej ale w ogłoszeniach nie ma nic ciekawego a cierpliwość się kończy. Raz jeszcze dzieki za oględziny i fotki, wiszę browca :-)
    Pozdrawiam

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia