Czytałem, czytałem..
Mam mieszane uczucia.. Co chwila pojawia się jakaś na alledrogo, lub tu w bazarze jakaś którą CHCĘ mieć, ale potem to... nie wiem. Wizualnie z zewnątrz to mi się bardzo podoba, ma piękną linię i w ogóle jest super, ale ten środek wydaje mi się strasznie masywny, a ja lubię delikatne kształty. Z drugiej strony ma ładniejsze od 155 klamki, boczki drzwi, rączki do zamykania, guziki od szyb i ręczny też ma ładniejszyTo są takie szczegóły na które bardzo zwracam uwagę i które wkurzały mnie w 145, bo guziki i ręczny chyba takie same są jak w 155
Z drugiej strony panel klimatronika fajniejszy jest w 155.
Ale też na oko łatwiej chyba znaleźć w dobrym stanie 164 niż 155
W sumie to wiesz jaki ja jestem ogromny i nie wiem, czy nie będę się czuł zgubiony w jej wnętrzu, z drugiej strony ona jest chyba tylko z 10cm dłuższa i trochę szersza od 156, która w końcu jest całkiem ciasna, a od jakiegoś nowego mondeo, czy passka to nawet mniejsza.
W ogóle to ja lubię narwane samochody jak 145, moja miała jakieś twarde springi z przodu, a z tyłu nie, co sprawiało, że była nieco nadsterowna (jak na FWD oczywiście, czyli trochę), a 164 będzie pewnie taka bardziej dystyngowana.
Nie, nie liczę na odpowiedź, jak piszę to myślę
Toruń, Bydgoszcz, okolice!! Czy ktoś ma 164 i dałby mi się przejechać?? Albo przynajmniej usiąść za kierownicą![]()