Witam szanownych kolegów, szukam kogoś kto fachowo doradziłby mi przy wymianie zawieszenia w mojej 145 Junior, otóż przednia lewa strona jest w stanie opłakanym prawa w trochę lepszym, objawia się to m.in. mocnym drzeniem kierownicy i wrecz tłuczeniem nią przy wyrzszych prędkościach, z nawigacji ciężko czytać tak drży:/ sęk w tym że chciałbym (narazie pewnie dopóki nie poznam kosztów) wymienić wszytko na wyższe zawieszenie, podnieść ją i to o kilka cm jeśli się da oczywiście. nie znam się na tym ale optycznie tył jest wyższy nie wiem czy to tylko przód wystarczył by podnieść... chyba nie:/ co chiałbym pzrez to uzyskać, a to że w zimie wieszam się na byle zaśnieżonych drogach gdzie np śmigają scenicami itp na dodatek przy okazji ostatnich powodzi zalewało mi drogę dojazdową w stopniu umozliwaijącym przejazd moją funią ( a niewiele brakło, nie odważyłem, się)
Byłby ktoś w stanie napisać czy da się to zrobić ile by to kosztowało i wymienić części wraz z ich symbolami które trzeba by było zakupić? a jeszcze lepiej gdyby był ktoś z okolic Rzeszowa kto miałby chwilkę zrzucić na to okiem?
Proszę wybaczyć wszelkie niedociągnięcia w moim poście... to mój pierwszypozdrawiam