Jak dla mnie git, już sie szykuje![]()
Jak dla mnie git, już sie szykuje![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
dawno się z Wami nie widziałem ale tak się składa, że ten weekend mam zarezerwowany dla Żony - pierwsza rocznica![]()
to ja pociągnę temat nowego nicka dla flatbeet. B.U.C - Browar Udostępniam Całodobowo![]()
idąc tym tropem to raczej powinno być W.U.C bo dobrze wiesz że ja nie browar tylkoooo... nooo.... inny trunek %%% na literę W.
---------------------------------------------------------------------------------
Z GRILL'EM W PLENERZE by ALFA ROMEO
Okolice Walimia | 25 lipca | Niedziela | godzina 13.00 | Przełęcz Walimska
Długo wyczekiwany Spot Grill'owy już w najbliższą niedzielę!!
Dla wszystkich zainteresowanych przejazdem na miejsce grillowania w kolumnie AR proponuję spotkać się w Świdnicy nad Zalewem w godzinach 12.00 - 12.30
O 12.30 wyjazd na Przełęcz i około godziny 13.00 ruszamy z koksem ..a raczej z węglem
Grill'a żeliwnego wezmę ja, powinien wystarczyć, najwyżej będziemy smażyć na kilka razy. Może uda mi się też wziąć jakiś mały stolik składany. Ponadto proponuję też wziąć ze sobą jakiś kocyk czy krzesełko bo o miejsce do siedzenia w niedzielę może być tam trudnoNo i oczywiście coś na grill'a proponuję też mieć przy sobie
MIEJSCE SPOTKANIA W ŚWIDNICY
Oczywiście osoby, którym Świdnica nie po drodze, mogą kierować się bezpośrednio na Przełęcz, tam spotykamy się koło godziny 13 jak już wspomniałem wyżej
PPRZEŁĘCZ WALIMSKA - MIEJSCE GRILL'owana
ZAPRASZAMY!!!
Lista
1. Matber1
2. jagiel
3. Rain
4. flatbeet
5. artanel
6.
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 22-07-2010 o 15:53
Było nas czterech w każdym z nas inna krew ale jeden przyświecał nam cel....kiełbachę zjeśc, bella pochwalic sie..........a tak mnie coś sentymentalnie naszło![]()
flatbeet, jak macie tam biedronkę to kup grilla jednorazowego, bo może się przydać![]()
paweł chyba powinieneś zamknąc listę bo za dużo chętnych sie zbiera....![]()