No tak ale umów się z kimś kto ci nie powie ceny

a on musiał zajrzec co sie stało bo on jasnowidz nie jest,jak twierdzi a potem juz i tak ceny nie chciał mówić i tak w kółko to samo, co się pytałem to zaraz, zaraz sie zrobi oszacowanie kosztów i tak do dziś się opierdzielał i zrobił mi ładne szacowanie. Miał wymienic skrzynie i zsynchronizować selespeeda aby wrzucał biegi ładnie ,inne rzeczy jakie wynikły to w jego twierdzeniu rzeczy konieczne, no oki świece ok ale skoro zaminnik dał nie odpowiadający to już zawalił sprawę , meczy mnie koles ponad 2i pół miesiaca i nie doszedł do żadnych efektów obroty falują biegi sie zminiają ale czasem mi zrzuci na N i lipa jak na srodku skrzyzowania mi takie coś zrobi to co ja mam powiedziec? Przepraszam mechanik nawalił>? więc coś tu jest chyba nie tak prawda? aha i jeszcze mi wsteczny wskakuje za 1 razem póżniej jak zaczynają falować już nie wrzuca R czyli musze zgasic silnik od nowa odpalić i dopiero R to ja dziekuję za takie naprawy za 2700 tyle to bym sam sobie nagrzebał chyba przez te 2,5 miesiąca . Oj będzie jutro cięzko z nim jak go dopadne.