choc zupelnie z doskoku przyjechalem - sobota, ale mowie smialo ze zlot ciekawy i udany ! kilka osob poznalem ale juz nie pamietam ktoz konkretnie, pozdrawiam![]()
choc zupelnie z doskoku przyjechalem - sobota, ale mowie smialo ze zlot ciekawy i udany ! kilka osob poznalem ale juz nie pamietam ktoz konkretnie, pozdrawiam![]()
..... powered by www.cinsoft.pl
Qrde nie byłem bo bella w nie jest w stanie, żeby ganiać ją po torze. Dopieszcze (moze doprowadze do ideału) i wtedy znów się spotkamy. A dzisiaj jeszcze zdechły mi wycieraczki na germańskiej autostradzie. Na szczęście nie było szybko (ok 90km/h) ale to już drugi raz. Poprzednio w toledo (tez autostrada) przy 160km/h na lewym pasie. Next time chyba sie zabiję. Ale i tak już czekam na kolejny zlot, żeby poznać tych, których nie znam. Mam nadzieje, że wybawiliście się też za mnie. Pozdrawiam gorąco i do zobaczenia
Alfa Romeo 156 2.0TS '99 MOMO Nero 601- była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 manual '01 Blue Odyssey - była
Lancia Phedra 2.0 JTD '05 Automatic - była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 automatic '02 nero vulcano - jest
plus dwa jakieś wozidełka do szurania na ropę
Była jeszcze masa innych, mało znaczących samochodów.
nie ważne ile, ważne że najlepsza he hesorki za ten finisz, sam się przestraszyłem, nogi mi ześlizgnęły się z pedałów i sami widzieliście jak to wyszło :/ taki tor pokazuje świetnie jak się jeździ na krawędzi i można się w miarę nauczyć gdzie są granice.
podobało mi się jak każdy z każdym opowiadał detale każdego okrążenia, gdzie popełnił błąd itp. jak prawdziwi zawodnicy po zawodach. świetny klimat z adrenaliną w powietrzu![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
było super, myslalem ze przy takiej wielkiej ilosci AR bedzie wieeliki balagan, a tu niespodzianka!!! pelen profesjonalizm!!! spokoj i opanowanie, dziekuje za wszystko, bylo zajebiscie!!!
Ostatnio edytowane przez OO__V__OO ; 16-08-2010 o 00:28
a co z fotkami? beda gdzies dostepne na forum czy ktos zajmie sie dystrybucja?![]()
Możemy liczyć na opublikowanie na stronce lub forum tabeli z czasami przejazdów?
Ja dalej jestem pod wrażeniem że moja alfa tak jeździNigdy bym się nie spodziewał
2 : 19 : 38![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
Zlot był super miejsce noclegowe złe nie było za te pieniądze nie wymagajmy niewiadomo czego. Jedzenia było aż zadużo ( przynajmniej dlamnie choć wyglądam na takiego co lubi dużo zjeść). Tor był spoko choć nie jeździłem po torze ale widziałem zaangażowanie ludzi aby osiągać coraz to lepsze czasy przejazdu. Dziękuje wszystkim osobom którzy pomogli nam w rozwiązaniu choć troche problemu z Autem które dla kolegi ilitha choć niektóre osoby mnie rozczarowały tym iż kiedy pan od Diagnosta pomagał nam w rozwiązaniu problemu mieli pretensje bo chcą zdiagnozować swoje auto, a powinno chyba byc jak w rodzinie lepiej najpierw pomóc temu co jednak naprawde potrzebował pomocy. Podziękowania na wszystkich organizatorów było naprawde super i mam nadzieje ze spotkamy się za rok.
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Chciałem podziękować wam wszystkim bez wyjątku za obecność, stworzenie fantastycznej atmosfery, brak spięć... Długo by wymieniać wszystkie pozytywy...
Mam tylko jedno ale: Do Bociana, że okazał się lepszym grill-mistrzem niż ja :-P
Lukasz A - będzie nam Cię brakowało świrze :-D
Piotriix i Majkel - dzięki za organizację, ogarnięcie tej kuwety i ogromne zaangażowanie.
Majkel - jeszcze raz soraweczka ziomaleczku za samochód :-D
Marcin - dzięki za piwko i walkę na boisku
Dawid - dzięki za asysty
Bociek - za obronę, kiełbaski pośladki przy ognichu i umożliwienie zmiany opinii o Tobie :-)
Kuba - za pomoc przy autku i kilkukrotny transport
Kamil - za zakupy
Ania z Kubą - Za bezpruderyjne rozmowy
Fiergloo - po prostu za obecność
Paweł - za dźwięk twojej bestii, miło było znów jej posłuchać
Bobryt - za R :-)
I całej masie niewymienionych z którymi świetnie mi się rozmawiało, żartowało i w ogóle spędzało czas. Bez was nie byłoby tak za...ście :-D