Strona 10 z 22 PierwszyPierwszy 1234567891011121314151617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 211

Temat: Zlot Alfaholików 2010- Opinie NIE WKLEJAĆ FOTEK

Мoδεrдтor Romeo Avatar Jagiel
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    Ford Mondeo, VW Paserstti, Lancia Kappa

Domyślnie

Cytat Napisał fr33 Zobacz post
    nie ma opcji, żeby mnie za rok zabrakło najwyżej się z pracy zwolnie ..

widzę, że było super
    Super to mało powiedziane

Redaktor naczelny Romeo Avatar fiergloo
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL/ Alfa Romeo 159 TBi

Domyślnie

widzę, że było supe
    "Zróbcie zlot gdzie indziej! Dajcie mi szansę wyjechac z tej Częstochowy!"

Żeby już nie szukac bezpośredniej wypowiedzi w konkretnym wątku .

Hanys Romeo Avatar Adam$72
    Mieszka w
    SI
    Auto
    sztrucel 156 2.4TDI , FZS 600

Domyślnie

Cytat Napisał 75andrew155 Zobacz post
    Jak Bociek nie kwęka to znaczy zlot musiał być udany
    Coś w tym jest.Było zajebiście.Nie byda wyliczoł komu,za co dziękuja bo to bydzie kajs ze 30 osób,a jo z roboty zech przyszoł i zmęczony żech jest.Wyjątek robia dla robaka-za emocje na torze i za to ,że sie na mnie nie wqrwił jak mi sie prawo z lewem pomyliło.No i dla Katki i kaski robakowej :* .Gratki dla organizatorów-zlot sie udoł fest.Ida spac.nara.

Administrator weteran Romeo Avatar ozzy
    Mieszka w
    Opole
    Auto
    Maserati Levante S 3.0V6 benzina

Domyślnie

Wielkie dzięki za zlot, było super, w przyszłym roku jak mała
    podrośnie koniecznie postaram się być dłużej niż jeden dzień

Ostatnio edytowane przez Administracja ; 16-08-2010 o 23:20
    Jest: Maserati Levante S
    Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Młody_Alfista
    Mieszka w
    Okolice Olkusza i... zagranica
    Auto
    Civic ej9

Domyślnie

Cytat Napisał samul Zobacz post
    tak trochę na gorąco , dzięki wszystkim , nie będę wymieniał żeby kogoś nie pominąć .z racji nicku , ksywki i imienia znany jako samul alias QBA alias Robert jako chyba jedyni wraz z Kochana Ania reprezentujący kuj-pom. powiem tyle - kto nie był niech żałuje , super fan zajeb,,,,, żarcie [ żurek w sobotę na śniadanie rewelka dla skacowanych ] ludzie zjednoczeni jedna pasja , potrafiący porozmawiać o wszystkim i o niczym bez skrepowania czy tez udawanej życzliwości ,dla tego tez kto nigdy nie był na takiej imprezie nie jest wstanie zrozumieć fenomenu zlotów .thx bigg - werry bigg .do zobaczenia za rok , lub gdzieś na drodze .

A TERAZ JA - CZYLI ZDECYDOWANIE PIĘKNIEJSZA POŁOWA TEGO KOMPLETU - BYŁO NAPRAWDĘ REWELACYJNIE. NAWET KIBELKI NIE TAKIE ZŁE I WODA CIEPŁA HEHE, MAM NADZIEJE ŻE ZA ROK SIĘ SPOTKAMY TO WÓWCZAS POKAŻE SIĘ BEZ MOJEGO JEDNOOKIEGO PARTNERA ZAWSZE GOTOWEGO (DLA NIEWTAJEMNICZONYCH - KULA) HEHE. POZDRO DLA WSZYSTKICH )))))
    Ja wam również dziękuję za kilka miłych pogawędek na temat alfy i nie tylko, jak również "douczenie" mnie z wiedzy technicznej przez Ciebie samul
    Pozdrawiam
    I Dziękuję Piotrixx'owi za to że dał mi nagrodę za wygrany konkurs która bardziej mnie uszczęśliwiła niż jakiś program
    POZDRO

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bobryt Zobacz post
    OMG. boskie te ostatnie zdjęcie. przepiękne!! nie mogę się doczekać pozostałych
    bez wazeliny to i tak nic nie przyspieszy ale aby nie było, że niewychowany jestem to dziękuję
    Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 17-08-2010 o 01:26

Użytkownik Rowerzysta Avatar Quattro
    Mieszka w
    SZY/GBY
    Auto
    Maserati GranTurismo S, Seat Leon 5F Cupra

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    nie no super było. w piłę zagrałem , brame strzeliłem
    Spalony był...

Ale ty Mrutyś zdjęcia odwalasz... (trochę wazeliny nie zaszkodzi)
    Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
    Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV

Użytkownik Alfa i Omega Avatar drobiazdzek
    Mieszka w
    KOL..../ SO.....
    Auto
    auto na ropa

Domyślnie

To może i ja coś napiszę. Był to mój pierwszy zlot alfaholików, jestem początkującym, moja przygoda z alfą niedawno się zaczęła, ale bywałem na różnych innych zlotach, więc mam porównanie.
    Na początek wielkie podziękowania i duży szacun dla organizatorów, kupa dobrej roboty!!! Dziękuję ekipie goroli i ze ślunska oraz moim obecnym ziomalom za towarzystwo, każdy wie o kogo chodzi. Dziękuję sąsiadom dzięki, którym wyspałem się w Alfie, hihihi, Bocianowi za fajki, sorki dla Rufiego za niedopieczony boczek, hihi, ja też nie dałem mu rady.
    A teraz parę słów krytyki. Rozmawialiśmy z wieloma osobami i potwierdzały to co teraz napiszę, aż dziw, że nikt tego nie wspomniał i nie zrozumcie mnie źle nie mam o to pretensji do organizatorów ( równe chopoki ). Chodzi o pokoje..., ja rozumię, że tanio bo tak było, ale warunki skandal!!! Spacerujące myszy, które spenetrowały wszystkie bagaże, śmierdząca i wilgotna pościel, łazienka pełna robactwa itp. To są uwagi do właścicieli ośrodka może warto je przekazać. Dużo osób się ze mną zgodziło, że wolałby dopłacić z 50 zeta od osoby, aby spać w lepszych warunkach...
    Rakietowa - super imprezka, pierwszy raz byłem na torze, kapitalna sprawa!!! i wszystko było by oki, gdyby jakiś barani łeb umiał ustawić samochody do zdjęcia. uwierzcie mi , że się tak wku..łem, że stanąłem na samym końcu i miałem to w życi.
    Ale ogólnie jestem bardzo zadowolony i bardzo wszystkim wielkie dzięki i tym, których poznałem i tych, z którymi nie miałem możliwości pogadać. Niech żyją ALFIŚCI !!!!

thing
    Gość

Domyślnie

widzę, że było super
    też tak zrobie

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

zwalniać się nie trzeba - wystarczy urlop
    albo praca w weekend za wolne w innym dniu - jak tak zrobiłem dla wolnego piątku

drobiazdzek - co fakt to fakt, do tej wilgoci pewnie dołożyły się jeszcze opady nocne ale ciężko znaleźć miejsce w którym jednocześnie może nocować około setka ludzi , do tego w miarę tanio i to w okolicy dużego miasta jakim na pewno jest WRC , no i z mozliwością wieczornego ogniska ( np hotele tego raczej nie mają ), z możliwością zaparkowania autka pod oknami itp
    aha - no i z boiskiem co bym meczyka wygrał ( kolejny musi być z nagrodami !!! )
    może gdyby nie te deszcze wilgoci by nie było
    ale ważne że mimo niedociągnięć właścicieli ośrodka jesteś zadowolony z całości
    i zapytam tak - pojechałbyś raz jeszcze ??

i mam nadzieję , że niektórzy nie potraktują cię tak jak mnie po poprzednim zlocie co do którego miałem uwagi
    ale teraz to się z tego raczej śmiejemy ( My- w sensie ci którzy dali sobie wytłumaczyć o co chodziło )

przy okazji - slip - to nie ja umożliwiłem ci zmianę opinii o mnie , to ten zlot to zrobił bo ja się nie zmieniłem
    dzięki
    na kolejnym też mogę smażyć razem z tobą
    i ciiiiiiii........ z tymi pośladkami

na koniec mam dwie prośby:
    1. ja chcę kolejny zlot !
    2. kiełbaski dla organizatorów dla wszystkich !!

joke
    Ostatnio edytowane przez bocian ; 17-08-2010 o 08:49