Ty to naprawde masz pomysly![]()
Ty to naprawde masz pomysly![]()
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Kupić GTA to to samo co kupić kota w worku.
Kot w worku zdecydowanie tańszy, a i pazura też ma
![]()
Ostatnio edytowane przez Quattro ; 18-08-2010 o 10:37
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Ach, jak w tym wątku miło. Wszyscy, wszystkim za wszystko dziękują
Moja bytność na zlocie ograniczyła się w tym roku jedynie do krótkiej wizyty na rakietowej, ale muszę przyznać, że smaka mi narobiliściea nasza Alfa załapała się nawet na idywidualne zdjęcie
Oglądając zmagania na torze, bolały mnie zęby i szczęki od zaciskania (jakoś tak samo wychodziło), ale warto było popatrzeć.
Liczę na to, że po następnym zlocie też będę miała przygotowaną długą listę podziękowań![]()
ja i ona - "iniemamocne"
domyślam się co macie na myśli ale ja mam zestawienie dwóch jednostek które potrafią być zdecydowanie nadsterowne, chociaż mój kotek (Czupek) ma też napęd na przednią 'oś' to i tak jak mocniej przyśpieszy to zarzuca tyłem
poniżej porównanie![]()
To i ja podziękuję za świetną imprezę(tor,ognisko...) i pozdrawiam nowo poznanych Alfaholików!Do zobaczenia next time....
Co za klamstwoWtedy Lukaszu trwal konkurs
Hmmmm pomyslmy skad?? Ty miales wiekszosc kluczy
---------- Post dodany o godzinie 16:04 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:02 ----------
To może na koniec i ja dodam od siebie kilka słów.
Uczestniczyłem w zlocie tylko w trakcie imprezy na rakietowej, więc o całości zlotu wypowiadać się nie mogę.
Nie wiem, czy ktoś w ogóle zwrócił uwagę, ale moim zdaniem największym sukcesem tego zlotu było to, ...że się w ogóle odbył.
Kto zna zeszłoroczne perturbacje ten wie, o czym mówię. Wydawało się, że na zlot pod szyldem Alfaholików nie ma szans, a tymczasem to konkurencyjny zlot upadł, a tu odbyła się świetna impreza. Mimo wszystko szkoda, że zabrakło "tamtych" osób, bo frekwencja była by większa o dobrych kilkanaście osób.
Co do samej imprezy na torze. Jak wiecie, byłem na niemal wszystkich zlotach alfaholików do tej pory. I z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że w tym roku impreza torowa była NAJLEPSZA ze wszystkich dotychczasowych.
Przede wszystkim za sprawą bardzo dobrego toru (choć nie rozumiem, dlaczego na każdym torze muszą być dziurawe płyty betonowe?), a po drugie dzięki świetnej organizacji zajęć na samym torze. Ta organizacja kulała, choćby w zeszłym roku. Na szczęście instruktorzy na torze zorganizowali to bardzo sprawnie, dzięki czemu każdy miał aż cztery przejazdy na torze, a potem jeszcze starczyło czasu na matę i na gokarty. Nie wiem, czy ja nie doczytałem, ale chyba przed zlotem o gokartach nie było mowy? Także atrakcji za 100pln mnóstwo.
Ja osobiście żałuję tylko, że nie było na torze tej ekipy od kosmetyków, bo lakier na mojej 145 woła pomocy i liczyłem, że parę pytań zadam. Niestety dla mnie, kosmetyki były chyba tylko w Stanicy.
Jedna rzecz, której chyba brakowało, to jakiekolwiek zaplecze gastronomiczne na torze. Ale to już takie moje fiu bźdźwiu, bo przyjechałem bez śniadania i liczyłem na kiełbasy, a tu o ironio losu, ten co ostatnio na kiełbasy stękał, sam teraz z nimi dał ciała.. Ale spoko McDonaldsa jakoś strawiłem..
Gdyby mrutyna, albo ktoś inny miał jakieś fotki mojej czerwonej 145 na torze to byłbym wdzięczny za udostępnienie.
Żałuję, że nie mogłem uczestniczyć w wieczornych imprezach, a Wy nie mogliście podziwiać moich kocich ruchów, ale może następnym razem się uda!
Na koniec dziękuje tym wszystkim, którzy po mnie krzyczeli, czyli piotriix i Łukasz.A Dzięki Wam czułem się jak w domu
Pozdrawiam i do zaś!