Bardzo lubię jeździć szybko, ale mając świadomość, że mam jakieś pęknięcia na tarczach to jednak trochę przystopuję.
Słyszałem kiedyś o pewnym wypadku z powodu pękniętej tarczy, niestety były trupy![]()
Bardzo lubię jeździć szybko, ale mając świadomość, że mam jakieś pęknięcia na tarczach to jednak trochę przystopuję.
Słyszałem kiedyś o pewnym wypadku z powodu pękniętej tarczy, niestety były trupy![]()
Gdy nie dajesz rady, a walczysz dalej.... wtedy zaczyna się Kyokushin
Ciekawe czy według tego pana technologa cos takiego to już powód do zmartwień
http://www.wfp.pl/artykuly-zdjecia/legnica-busy-11.jpg
niedawno widziałem na ulicy leżała właśnie połówka tarczy wentylowanej...
Ostatnio edytowane przez rafal_155 ; 17-09-2010 o 15:59
co Ty człowieku pierdo..... masz zdjęcie żeby zobaczyć co może (ale nie musi) dziać się dalej z pęknięciami na tarczy.
Mam dla Ciebie propozycję zamiast do mikody Tobie będziemy te popękane tarcze wysyłać za połowę ceny a Ty będziesz sobie na nich jeździł.
ja mam dla ciebie lepsza... nie przeklejaj fotek z neta jesli nie sa Twoje. Kazda tarcza jest indywidualna wiec tak jak sam napisales moze a nie musi to isc dalej... i niestety jeszcze nie pier*** az do wieczoru. Nigdzie nie napisalem ze jest to normalna rzecz a wrecz przeciwnie zeby to kolega obserwowal ale jezdzil "normalnie" wiec swoje tepe teksty ze ja wezme te tarcze za pol ceny zatrzym dla siebie.
no nic zobaczymy co będzie się z nimi działo dalej. Ja na takich jeżdżę Ty też wiec niejako sprawa nas tez dotyczy i możemy się spodziewać takiego finału jak kolega Mdx i nie jest to narzekanie na siłę.
Poza tym bluzgi alfaholikom nie przystoją![]()
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts
ja mam wentylowane mikody + klocki TRW od 15tkm i nic, zero pekniec, stuków, pisków czy tym podobnych. A hamują bardzo dobrze.