Chciałem na forum podziękować Pawłowi za zrobienie mojej belli,mogę polecić każdemu tego fachowca i jego zakład,robią tam dobrą robotę i co najważniejsze-znaja sie!!!!Wszystko zdiagnozowane i wykonane perfekcyjnie za nieduże pieniądze i solidnie. Miałem problem z autem przez 1,5 roku,czyli od kupna,nie podobało mi się jak chodziła,ale wszyscy fachowcy co ja diagnozowali mowili iz tak musi byc i ten typ tak ma.Przez te póltorej roku sledziłem tematy na forum i starałem sie sprawdzac wszystko po kolei,wymieniłem mase czujników,przewodów,zaślepiłem egr,wyczyściłem przepustnice,sprawdziłem wtryski,byłem w firmie na sprawdzeniu turbiny która rzekomo była w idealnej kondycji i została włożona spowrotem do auta,Pablo natomiast po 15min stwierdził że zmienna geometria nie działa tak jak powinna i w tym tkwi problem,ale problem juz rozwiązany(-o poltorej roku walki.
Objawy były nastepujące:1.z seryjnych 136km było tylko 118,wiec 18 gdzies odjechało,ale juz wrociły;
2.przy 2500obr/min było lekkie przycięcie;
3.Przy dwóch tysiacach obrotów gdy jechałem równym tempem,autem szarpało lekko.
Wszystko juz zrobione-przyczyna były zapieczone łopatki,zmienna geometria działała,ale nie tak jak należy.
Jeszcze raz dziękuje i polecam Pablogarage.