czy ktos wie moze jak sie wlacza swiatla postojwe na wylaczonym silniku i wyjetym kluczyku ? chodzi mi o model 156 i 145. mam alfe 145 juz od miesiaca a tej sztuki jeszcze nie opanowalem, prosze o pomoc
czy ktos wie moze jak sie wlacza swiatla postojwe na wylaczonym silniku i wyjetym kluczyku ? chodzi mi o model 156 i 145. mam alfe 145 juz od miesiaca a tej sztuki jeszcze nie opanowalem, prosze o pomoc
Witam
Kluczyk w druga stone niz sie odpala i sa juz światełka
No i trzeba jeszcze wcisnac ten przycisk na stacyjce przy przekrecaniu klucza![]()
Postojówki to moja ulubiona zagadka dla fachowcow co to sie na wszystkim znają. Mówie im że jak taki mądry jest to niech postojowe włączy. Jeszce sie żadnemu nie udało :mrgreen: :mrgreen:
Ale to aż dziw, bo ten patent z postojowymi jest przejęty z Fiata (w moim UNO już coś takiego było).Napisał wisiol
U mnie w pracy jeden gośc jeździ UNO i nawet on nie wiedział jak włączyć postojówki :mrgreen: . Na pytanie jak u siebie włącza postojowe, powiedział że nie uzywa![]()
HE, he, ja na początku zastanawiałem się do czego jest ten przycisk w stacyjce, na szczęście miałem już NET'a jak kupowałem auto i bardzo szybko się dowiedziałem czytając fora, powiem szczerze że bardzo fajny patent i przydatny od kiedy musimy cały rok jeździć na światłach, bo nie trzeba ich wyłączać wyciągam kluczyk i nic mi nie świeci, wkładam i przekręcam i światełka same się zapalają.
A jak chce zostawić na postojowych (co mi się jeszcze nie zdarzyło) to dopiero wtedy myślę, chociaż już dawno wiem jak to się robi.
A inni, jak wielu moich znajomych musi myśleć przy każdym wsiadaniu i wysiadaniu z auta żeby włączyć albo wyłączyć światła żeby auto nie zostało na postojowych.
My takich problemów na szczęście nie mamy![]()
![]()
![]()
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
8) Lopezjus, święta prawda :!: