No faktycznie różnica jest, ale nie aż tak mocno, jak myślałem. Chyba kupie kilka różnych i po prostu będę sprawdzał, jak wygląda. Jak osiągnę jakiś sensowny efekt, to wstawię fotki. Póki co dwa sklepy internetowe odmówiły mi sprzedaży. Jeden realizuje zamówienia powyżej 50 zł, a co ja zrobie z reklamówką żaróweczek potema drugi sklep, po złozeniu zamówienia, nagle mi maila przysłał, że nie prowadzą sprzedaży detalicznej. Koszmar w tym kraju.
---------- Post dodany o godzinie 19:30 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:28 ----------
Chodzi o to, żeby miał taką wkładkę całą w rękach, żeby ją dokładnie zmierzyć i zeskanować.
155 TS 1.8 16v - była
159 JTDm 1.9 16v - była
GT V6 3.2 - była
MiTo 1.4 - jest
Stelvio 2.0 Q4 - jest
takie żarówki-diody to nawet widziałem ostatnio w elektronicznym sklepie więc wystarczy troszkę pochodzić i się znajdzie.
Żarówki 2.3 W u mnie w każdym sklepie są.
No czuję, że i ja się przejdę, najzwyczajniej w swiecie. Chciałem to dziś zamówić netowo, bo w weekend i tak nic nie kupie w sklepie, no ale nie wyszło![]()
155 TS 1.8 16v - była
159 JTDm 1.9 16v - była
GT V6 3.2 - była
MiTo 1.4 - jest
Stelvio 2.0 Q4 - jest
to by trzeba było jakas uzywke dostac na wymiar...niestety ja nie posiadam...
jaki byłby tego orientacyjny koszt?
Trudno to okreslić, bo on musiałby to pooglądać i ocenić. Jedno, co napisał, to że koszt zrobienia jednej sztuki na 100% byłby duży, bo tam się drukuje na metry kw.
155 TS 1.8 16v - była
159 JTDm 1.9 16v - była
GT V6 3.2 - była
MiTo 1.4 - jest
Stelvio 2.0 Q4 - jest
a mógłby na starym zegarze nowego wizerunku zrobic(kolor z logo)
155 TS 1.8 16v - była
159 JTDm 1.9 16v - była
GT V6 3.2 - była
MiTo 1.4 - jest
Stelvio 2.0 Q4 - jest
hm...pomysł dobry, poprostu kolor zółty, cos na podobe jak w ferrari i napis pod licznikiem predkosci w kol czerwonym alfa romeo...ładna czcionką...zeby wygladało jak seria tylko kolor innyi zeby przy czerwonych zarózkach ładnie dawało czerwona barwe
Mam tylko wątpliwości, czy wstawią ten logotyp alfy, bo to jest zastrzeżony znak i producenci często tego unikają. Wiadomo, można za to beknąć. Ten mój kolega też kręcił nosem, jak mu powiedziałem o znaku.
155 TS 1.8 16v - była
159 JTDm 1.9 16v - była
GT V6 3.2 - była
MiTo 1.4 - jest
Stelvio 2.0 Q4 - jest