Nie wiem jak w innych alfach ale w 166 tylko loudlink. Dlaczego? Nie wiem ale jeszcze nikomu nic innego się nie udało zamontować żeby działało.
O szczegóły zapytajcie Szerszenia z forum. On jak dobrze pamiętam sprzedaje loudlinki.
Nie wiem jak w innych alfach ale w 166 tylko loudlink. Dlaczego? Nie wiem ale jeszcze nikomu nic innego się nie udało zamontować żeby działało.
O szczegóły zapytajcie Szerszenia z forum. On jak dobrze pamiętam sprzedaje loudlinki.
mi to badziewie nie jest do szczęścia potrzebne, zamiast fabrycznej padliny mam Clariona VZ409E wstawionego i nie bawię się w wynalazki jak niektórzy, dawać ponad 300 PLN za wynalazek udający zmieniarkę to bezsens, gdy wystarczy dozbierać sobie jeszcze 400 PLN i kupić przyzwoitego Clariona czy inną porządną markę z MP3 i 24bit przetwarzaniem, a jak komuś zależy żeby tanio mieć mp3 to i Pioneera kupi z mp3 za ok 300-500 PLN, przy odrobinie szczęścia można trafić nowe z obsługą DVD, tyle że bez wbudowanego ekranu LCD
A tak w ogóle to turlaj dropsa, bo nie mam przyjemności z tobą szczawiu polemizować![]()
Alfa jest jak piękna i namiętna kobieta....
z tą różnicą, że Alfa jest tańsza w utrzymaniu
Była: 156 2.0TSJest: 159 sportwagon 2.4jtdm 200hpDusza by chciała: Stelvio Quadrifoglio