Zrobić samemu a zrobić najtaniej to dwie skrajnie inne rzeczy.
Zrobić samemu a zrobić najtaniej to dwie skrajnie inne rzeczy.
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
czesc grzes bedziesz w piatek
Cześć Wojtuś nie wiem. Może mnie nie być.
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
no tak masz racje kolego... Tylko ze ja samemu o ile bym umial to i tak nie dam rady mam kiepskie narzedzia i w ogole a z tym to podwójna robota... Chodzilo mi o to czy ktos by to na fuche nie zrobil albo nie uzyczyl by miejsca. Ale jezeli chodzi o oslony to juz nieaktualne, pozostaje sprawa przyciemnienia i mapy... pozdr
nigdy w zyciu nie przyciemniał bym szyb sam
pomimo tego ze nie jest to bardzo trudne zawsze wyjdzie cos nie tak wole to zostawic profesionalistą którzy zrobią 100x szybciej i lepiej, tak na marginesie nie widziałem jeszcze dobrze zrobionych szyb robionych przez osobe ktora nie zajmuje sie tym profesionlanie
Witam, nie wszyscy, nie wszyscy-jeżeli potrzebujesz coś zrobić to zapraszam do siebie do warsztatu-zawsze postaramy się dobić targu co do ceny, a i w miarę możliwości służyć pomocą. Jeśli chodzi o przyciemnianie szyb to nie ma problemu lecz tutaj musielibyśmy ustalić jakiś termin ponieważ już kilka lat temu zrezygnowałem z tej formy "zarobkowania" i musiałbym przygotować warsztat do tej operacji żeby nie złapało zadnego brudu na folię. A może przy okazji przyciemniłbym i swoją................
Pozdrawiam
cykliczny w piatek 19??
ps. dam rade jeszcze na letnim laczu?? bo ponoc juz deszcz ze sniegiem w bielu czy cos??
ja juz zmienilem na zimowe, ale dasz rade bez problemu![]()