Ostatnio edytowane przez JackDaniels ; 19-09-2010 o 12:12
A jaki masz przebieg?? Nie chce krakać ale podobnie było w Alfie teścia. Ten sam silnik i przebieg 230tkm. Pompa paliwa się u niego skończyła.
sprawdzane na kompie 115tys. dodam ze poprzedni wlasciciel zrobil 10 tys. przez 3 lata z tego co mi wiadomo
I jak tam kolego? Udalo sie zdiagnozowac usterke? Jesli nie to moge Ci dac namiar na chlopakow w Krakowie na Dabiu. Maja chlopaki pojecie o fiatach jak malo kto. Napewno ogarna temat w mig.
Jeszcze sie nie udalo.W piatek jade do mechaniora zobaczymy co on powie jak nic nie zdziala to sie zglosze do ciebie po adres
pozdr.
i w koncu sie udalo tak jak pisalem wczesniej katalizator byl tak zasyfiony ze prawie nic przez niego nie bylo widac, strumienica wstawiona i samochod hula, tylko jeszcze musze sprawdzic spalanie bo wczesniej bylo troche duze ok. 7,5 do 8,5 l zobaczymy jak teraz bedzie
Cięgno turbiny jest źle wyregulowane - stąd ten zbyt krótki ruch
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Chciałem właśnie napisać o Katalizatorze.Sam miałem taki przypadek,że siatka w kacie wstępnym się zapadła i do 2500 był muł totalny.Wystarczyło wydronżyć kata i od razu wszystko powróciło do normy,a nawet się poprawiło.
Tak jak Maciek pisze,wyreguluj cięgno siłownika turbo.
a jak sie to robi?? bo nie za bardzo wiem??