Darek-1989 studiujesz na ATH? Mi dzisiaj pomachała w Ustroniu jakas pani w pięknej czarnej 159byłem w szoku
Darek-1989 studiujesz na ATH? Mi dzisiaj pomachała w Ustroniu jakas pani w pięknej czarnej 159byłem w szoku
No raczejDzisiaj zaszalałem i pozwoliłem sobie wjechac na teren uczelni, postawiłem Belle przed budynkiem L, na zakazie (ta droga przeciwpożarowa czy coś;]) A Ty gdzie parkujesz?
Pozdrawiam ciemną 156 sw RZE spotkaną wczoraj koło 20.20 na wjeździe na parking galerii krakowskiejPozdrowienie z wzajemnością ! W dodatku wiozłem kuzynkę... z rzeszowa
Pozdrawiam kierownika beżowego lancera evo VIII, który wczoraj zafundował mi fajny sprint z ruczaju aż do grunwaldzkiego, częściowo jak był z przodu koło okrąglaka, robiąc mi przejazd... a niesamowicie mi się spieszyło i dzięki niemu dojechałem z ruczaju w 8 minut na dworzec pkp
Pozdrawiam białą Giuliette na numerach KRA ( ponoć skawina, bo znajomy zna to auto ), która codziennie jeździ grota roweckiego koło 9 i potem popołudniem wraca ( do kieratu jak mniemam )![]()
Pozdro Aniucha, dawno się nie mijaliśmy :Banana-Cow:![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
pozdro dla kolegi ze 156 którego dziś spotkałem na rondzie przed fabryka fiat
oraz dla łysego który kończył prace w fiacie i jechał zaspany tez 156![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrawiam kierownika z beżowej 159 sw, która dziś koło 23.30 chyba jakos sie ze mną ścignęła ze świateł na TischneraByło bardzo fajnie zmierzyć się 2 belciami i zostać później pozdrowiony kciukiem do góry i uśmiechem,... ma pasażerka ( którą wszak rozbudziliśmy tym małym wyścigiem ) stwierdziła, że na prawdę mam wielką radość z posiadania tej alfy i Przekonała się na sobie, że my alfisti się na drodze pozdrawiamy i mamy frajdę z jady
![]()