Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 66

Temat: Jaką laskę wyrwaliście ostatnio na alfę :)

Użytkownik Romeo Avatar twardy
    Mieszka w
    Bielawa/Wroc
    Auto
    Była 156 20V, chwilowo jakieś Mitsu

Domyślnie

metan, a co Ty przeciwnik lodów jesteś, hehehe

BartekMan
    Gość

Domyślnie

metana boli gardło po lodach)))))

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    BMW E61 545i żony, E61 530xD do orania pola :)

Domyślnie

No mi akurat się udało wyrwać jedną kobitkę ;] Na widok mknącej błękitnej V6 wyszła na środek drogi, pokazała lizaka i policzyła 500zł i 10pkt za spotkanie ... akcja miała miejsce "pod kominem" na wlocie do Tomaszowa Mazowieckiego od strony Spały, swoją droga fajna brunetka ;]
    10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia

Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu

Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts

Redaktor naczelny Romeo Avatar fiergloo
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL/ Alfa Romeo 159 TBi

Domyślnie

Cytat Napisał BartekMan Zobacz post
    duże ale jędrne balony, wąskie biodra, zmysłowe usta, miękkie włosy dość długie, wysokie obcasy i duża chęć do przejażdżki.
    Na koniu

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    temat o "wyrywaniu lasek na auto" - 3 strony już
    ale w innych tematach kupa śmiechu jak piszemy , że "buraki" w ..... wyrywają laski na furę
    Prawo Kalego
    Cytat Napisał boorek Zobacz post
    a ja mam tak nie wyjściowy pysk
    Nie wyjściowy pysk to jeszcze małe piwo. Bądź chłopie bezpośredni i szczery wobec baby... to jeszcze gorzej!

Btw. Lecące na VW czy Audi- patrzcie ile tych aut jest! Miała taka jedna z drugą w sobie więcej niż Most Grunwaldzki nitów(sto lat przy okazji!). Równie dobrze na pożegnanie powie Ci "Bywaj Zdrów" po czym będziesz miał wszystko oprócz grypy

Użytkownik Znawca Avatar kobe83
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR 159 2.0 JTDM 170KM/ 156 1.9 JTD115KM była

Domyślnie

Ja wyrwałem taką jedną dwa lata temu i do tej pory nie chce wysiąć z auta
    Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Ostrów Wielkopolski
    Auto
    Seat Leon FR

Domyślnie

Ja chyba będę musiał sobie nową wyrwać... Zmienić na lepszy model bo moja coś nie domaga...

Użytkownik Ogier Avatar lukasz169
    Mieszka w
    Wieluń
    Auto
    156 2.5 V6

Domyślnie

Ja tam na swoją 33 laski żadnej nie wyrwę już słyszałem, że to brzydkie, kanciaste, ale i tak najlepszy był tekst: "W tej Twojej alfie to tylko znaczek ładny jest" ale wisi mi to... dla mnie to i tak jeden z piękniejszych samochodów, ja go kocham inni nie muszą a laski to się wyrywa na urok osobisty i "yntelygencje" hahaha

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Scuderia
    Mieszka w
    Mrozy
    Auto
    Alfa Romeo 33 1.7 8v 1991r, Alfa Romeo 164 3.0 V6 24v Q4 1994r

Domyślnie

Cytat Napisał lukasz169 Zobacz post
    Ja tam na swoją 33 laski żadnej nie wyrwę już słyszałem, że to brzydkie, kanciaste, ale i tak najlepszy był tekst: "W tej Twojej alfie to tylko znaczek ładny jest" ale wisi mi to... dla mnie to i tak jeden z piękniejszych samochodów, ja go kocham inni nie muszą a laski to się wyrywa na urok osobisty i "yntelygencje" hahaha
    Ech ja tam lasek nie wyrywam na samochód, mam narzeczoną a jej Alfy ogólnie się podobają, w mojej Belli najbardziej zachwyca ją tyłeczek. A co do urody 33-jek, to wiadomo, że wielbiciele szmelcwagenów z Niemiec oraz jakiś koreańczyków czy Toyot nic pochlebnego a Alfie nie powiedzą i w sumie g.... mnie to obchodzi. Za to frajdę czuję jak raz na kilka miesięcy znajdę uznanie w oczach kogoś kto się zna na motoryzacji, ostatnio motocyklista na BMW gdy mnie wyprzedał w trasie pokazał kciuk do góry, a w zeszły weekend po zaparkowaniu Alfy na parkingu podszedł koleś i powiedział, że rewelacyjna sprawa przystanąć i posłuchać jak pracuje bokser. I wtedy czuję, że mam jednak wyjątkowe auto.
    Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik

Użytkownik Rowerzysta Avatar GhostRider
    Mieszka w
    WPI
    Auto
    ....

Domyślnie

ja moją żonę wyrwalem na bravo abarth , a alfe kupiliśmy bo jest zaje....a , ciężko było wyrwać na kombi , chociaż to sportwagon

Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Byla Alfa Romeo 156 TS

Domyślnie

Cytat Napisał Scuderia Zobacz post
    Ech ja tam lasek nie wyrywam na samochód, mam narzeczoną a jej Alfy ogólnie się podobają, w mojej Belli najbardziej zachwyca ją tyłeczek. A co do urody 33-jek, to wiadomo, że wielbiciele szmelcwagenów z Niemiec oraz jakiś koreańczyków czy Toyot nic pochlebnego a Alfie nie powiedzą i w sumie g.... mnie to obchodzi. Za to frajdę czuję jak raz na kilka miesięcy znajdę uznanie w oczach kogoś kto się zna na motoryzacji, ostatnio motocyklista na BMW gdy mnie wyprzedał w trasie pokazał kciuk do góry, a w zeszły weekend po zaparkowaniu Alfy na parkingu podszedł koleś i powiedział, że rewelacyjna sprawa przystanąć i posłuchać jak pracuje bokser. I wtedy czuję, że mam jednak wyjątkowe auto.
    kiedys w rzeszowie pod tesco z Kierownik stalismy na dwie alfy i podeszlo 2 chlopaczkow czy moga zobaczyc jego 33 bo rzadko sie spotyka itd
    i ogolnie podziwiali i sie zachwycali ;d i odjechali fiatem marea
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P