Witam,
Może ktoś z Was się orientuje czy boczki drzwi przednich oraz słupki od sedana będą pasować do SW. Szukam na alledrogo zielonego weluru, ale jedyny jaki jest to od sedana i dlatego pytam.
Witam,
Może ktoś z Was się orientuje czy boczki drzwi przednich oraz słupki od sedana będą pasować do SW. Szukam na alledrogo zielonego weluru, ale jedyny jaki jest to od sedana i dlatego pytam.
Ostatnio edytowane przez yoyi ; 05-12-2010 o 20:20
Pasują. Różnica jest dopiero w tylnych drzwiach, kanapie i oparciu oraz plastikach przy drzwiach itd..
Dzięki wielkie.
A czy plastiki progów tylnych też są takie same? Bo na alle... mają tylko jeden model i niby by pasował.
Właśnie o te plastiki mi chodzi. Są 3 rodzaje tych progów z czego tylko jeden pasuje do SW. Tutaj masz właśnie ten model z większą krzywizną niż do sedana. http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-15...272529540.html
Lewy ma mój kolega gdybyś chciał za 20 zł +przesyłka. Ale myślę, że lepiej będzie Ci kupić komplet.
Pozdrawiam.
Jeszcze raz wielkie dzięki!!!
Drugie pytanko,
Czy tapicerka z 156 SW po FL (fotele, boczki itd) będzie pasować do modelu z 2000r?
Zastanawiam się nad zmianą na skórę z grzanym dupskiem w jasnym kolorze (najlepiej biały lub szary) i nie wiem jak to się ma nowe do starego.
mysle ze nic sie tu nie zmienilo, ale poczekaj na wypowiedzi tych co juz cos w tym temacie dlubali. Zobacz tylko czy masz wtyczki od grzania juz wypuszczone bo jak nie to bedzie troche zachodu.
I co nikt inny nic nie wie?