Kolego Keeperek dzięki wielkie, zrobiłem wczoraj wszystko tak jak pisałeś no i nie trzymają już te hamulce

Teraz jazda to sama przyjemność, szkoda, że wcześniej się za to nie zabrałem, bo chyba już mi o tym pisałeś, ale ja ciągle jak głupek liczyłem, że to się ułoży. Zaoszczędziłbym pewnie z 400zł na paliwie, bo tak to zrobiłem 2000km z tym problemem. Dlatego jeszcze raz wielkie dzięki

ale żeby nie było zbyt pięknie to teraz cały czas mi się palą światła stopu, jednak zaraz się za to zabiorę, może coś czujnik się przestawił.
Wracając do hamulców, to nie było też tak łatwo, bo w 2,4 jest dużo mniej miejsca niż 1,9 więc sporo gimnastyki było, żeby się dostać do serwa, no i przeliczyłem się czasowo więc musiałem od ojca pożyczyć auto i jechać na uczelnie, pisze dopiero dzisiaj, bo chciałem sprawdzić na dłuższej trasie no i wszystko gra, no poza tym stopem i tym, że mnie lekko ściąga przy hamowaniu na prawo, ale to może przez jakieś nierównomierne zużycie lub coś, może się ułoży, jak nie to będę kombinował
Pozdro