Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy 12345678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 72

Temat: Uwaga na powypadkową alfe 166 z allegro !!!

Użytkownik Romeo Avatar zaviaseq
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    Fiat Croma 1.9

Domyślnie

albo zrobimy u niego zlot ;-)
    potrąbimy lub..., może w jakimś radiu/tv to nagłośnią i chłop ma po biznesie

Użytkownik Rowerzysta Avatar GhostRider
    Mieszka w
    WPI
    Auto
    ....

Domyślnie

taaak poćwiartujmy go za to że chce sprzedać auto , albo lepiej zabijmy wszystkich co chcą sprzedać naprawiane auta , CHCECIE| IDEALNE AUTO TO KUPCIE NOWE !!! KAŻDY CHCE ZAROBIC PIENIĄDZE , CHCE ŻYĆ , A JEŚLI FACET NAPRAWDE DOBRZE NAPRAWIŁ AUTO TO NIEWIEM O CO COME ON , Może potencjalnemu klientowi zdradzi przeszłośc auta , a podejżewam że tak bedzie , bo sorry ale tak samo jak u człowieka zostaje ślad po operacji , to na samochodzie zawsze ślą ślady naprawy . ZROBIŁA SIE jakaś głupia mentalność wśród kupujących , jak auto było lakierowane to znaczy że odrazu były wstawiane elementy z 4 innych aut . przepraszam jesli kogoś uraziłem moją wypowiedzią , ale holer mnie bierze , jak obsrywana jest moja profesja . Pozdrawiam wszystkich i przepraszam za moje marne zdanie
    Serwis Samochodów Włoskich Mr.Alfa
    ALFA ROMEO LANCIA FIAT ABARTH MASERATI FERRARI
    TEL.515-428-547
    Rembertów ul.Górna 1 05-555 Tarczyn

https://serwis-samochodowy-mralfa.business.site/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61550785227458

Użytkownik Romeo Avatar zaviaseq
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    Fiat Croma 1.9

Domyślnie

kolego, ale my odnosimy się do przypadku kiedy to auto praktycznie do niczego się nie nadaje bo nawet zbieżności nie da się ustawić

WUJ LEDI
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał GhostRider Zobacz post
    taaak poćwiartujmy go za to że chce sprzedać auto , albo lepiej zabijmy wszystkich co chcą sprzedać naprawiane auta , CHCECIE| IDEALNE AUTO TO KUPCIE NOWE !!! KAŻDY CHCE ZAROBIC PIENIĄDZE , CHCE ŻYĆ , A JEŚLI FACET NAPRAWDE DOBRZE NAPRAWIŁ AUTO TO NIEWIEM O CO COME ON , Może potencjalnemu klientowi zdradzi przeszłośc auta , a podejżewam że tak bedzie , bo sorry ale tak samo jak u człowieka zostaje ślad po operacji , to na samochodzie zawsze ślą ślady naprawy . ZROBIŁA SIE jakaś głupia mentalność wśród kupujących , jak auto było lakierowane to znaczy że odrazu były wstawiane elementy z 4 innych aut . przepraszam jesli kogoś uraziłem moją wypowiedzią , ale holer mnie bierze , jak obsrywana jest moja profesja . Pozdrawiam wszystkich i przepraszam za moje marne zdanie
    Weż postaw się na miejscu vixen .

Użytkownik Romeo Avatar lukash
    Mieszka w
    Radomsko
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm 16v 2006/AR 156 FL 1.9 JTD 8v 2003

Domyślnie

Cytat Napisał vixen Zobacz post
    Uszkodzone mam: nadwozie, podwozie, układ jezdny auta wymieniane były drzwi pasażera (jak zdejmę obudowę w wewnatrz pewnie sie dowiem jaki kolor pierwotnie miało), na geometrii sie dowiedziałam, że prawdopodobnie nigdy już nie da rady ustawić aby było ok, pan może jedynie ustawić tą geometrię tak aby dwie przednie opony ścierały sie w takim samym stopniu (nie muszę chyba mówić ze wydruk otrzymałam cały na czerwono). Przy okazji wyszło iż wahacze są do natychmiastowej wymiany.
    Tu nie chodzi o to że samochód był rozbity i zrobiony tylko o to jak był zrobiony, a przypuszczenia że tego samochodu nie da się doprowadzić do 100% sprawności już były wcześniej. A jak widać wyżej do pełnej sprawności to mu sporo brakuje. Myślę że większość osób kupując samochód kilku letni nie oczekuje ideału, ale z tak podstawową rzeczą jak zbieżność to raczej nie powinno być problemów.

Użytkownik Romeo Avatar YonasH
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Brerrrrra V6

Domyślnie

Zgadzam się z przedmówcami (poza GhostRiderem ) Oddaje siano albo sąd!

...brzmienie V6 - bezcenne!

Мoδεrдтor Romeo Avatar Jagiel
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    Ford Mondeo, VW Paserstti, Lancia Kappa

Domyślnie

Cytat Napisał vixen Zobacz post
    Witam,
    Uważam, że dobrze zrobiłeś ostrzegając, że to auto mogło mieć kolizję. Jestem posiadaczką Alfy od tygodnia (jak tylko ją zobaczyłam to poprostu zauroczenie) i przez to zauroczenie kupiłam auto, które okazało się bite i to bardzo, choć w ofercie na otomoto pan zapewniał ze "bezwypadkowe". Pan w serwisie zapewnił mnie, że nie był to pociąg sprawcą uszkodzeń... przestrzegam również przed zakupem aut w okolicach Sochaczewa. Przed zakupem byłam z tym autem w warsztacie gdzie mechanik "niezauważył" braku filtru powietrza i całej jej obudowy (ja jestem laikiem w tych sprawach dlatego chciałam aby ktoś"fachowym" okiem ja obejrzał) zapewne ten człowiek dostał w łapę za wprowadzenie mnie w błąd bo o wszelkich wadach dowiedziałam sie dopiero w warsztacie w warszawie. Uszkodzone mam: nadwozie, podwozie, układ jezdny auta wymieniane były drzwi pasażera (jak zdejmę obudowę w wewnatrz pewnie sie dowiem jaki kolor pierwotnie miało), na geometrii sie dowiedziałam, że prawdopodobnie nigdy już nie da rady ustawić aby było ok, pan może jedynie ustawić tą geometrię tak aby dwie przednie opony ścierały sie w takim samym stopniu (nie muszę chyba mówić ze wydruk otrzymałam cały na czerwono). Przy okazji wyszło iż wahacze są do natychmiastowej wymiany. Sama nie wiem jak udało mi się tym autem dojechać bezkolizyjnie do domu.... Dlatego uważam, że kolega dobrze zrobił ostrzegając potencjalnych kupców, przynajmniej dobrze sprawdza zanim kupią
    nadal jestem nią zauroczona jednak wściekła...
    Dwóch takich kolegów i pieniądze od razu odzyskasz

Użytkownik Rowerzysta Avatar GhostRider
    Mieszka w
    WPI
    Auto
    ....

Domyślnie

Dobra odpuszczam tą gadkę . Bo widzę że sami rzeczoznawcy na sali . pozdrawiam
    Serwis Samochodów Włoskich Mr.Alfa
    ALFA ROMEO LANCIA FIAT ABARTH MASERATI FERRARI
    TEL.515-428-547
    Rembertów ul.Górna 1 05-555 Tarczyn

https://serwis-samochodowy-mralfa.business.site/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61550785227458

Użytkownik Rowerzysta Avatar RobertWroc
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.2JTS

Domyślnie

Witam, w sumie racja, nie ma co się czepiać blacharza, zrobił jak mu kazano.I tu GhostRaider ma rację. W sumie co go to obchodzi po co klient naprawia i czego wymaga.
    Problemem jest sprzedający który wciska autko nie bite, a w rzeczywistości kupe złomu, na dodatek wiedząc że tego już nigdy nie da się naprawić i doprowadzic do stanu nawet nie idealnego ile znośnego.
    I takich należy wieszać, bo nie można inaczej potraktować gościa który ewidentnie okrada kupującego.

Użytkownik Romeo Avatar premek
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry
    Auto
    164 2.0 TB '93/ Spider (916) 2.0 TS '01

Domyślnie

Jeden telefon, jedno pism i sąd. Ja bym się pokusił o doniesienie o oszustwo jeśli punktu 1 i 2 nie zadziałają.
    Jak spodobała Ci się tak potłuczona to sprawna jeszcze bardziej się spodoba.