Strona 17 z 21 PierwszyPierwszy ... 789101112131415161718192021 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 203

Temat: Program w Mr Motors

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał fiergloo Zobacz post
    Raport z godziny 18:02 dzisiejszego dnia.
    Dodatkowe info - forum nie rozpoznaje użytkownika po IP. Rozpoznaje go po plikach cookies, zatem: alfonso - przyznaj sie do ściemy, bo to naprawde jest żenujące od samego początku. Pisząc takie płytkie kłamstwa tylko obrażasz inteligencję wszystkich z tego i innych for użytkowników alfy, niz poza tym, więc pisanie o Twoim szacunku do innych jest co najmniej nie na miejscu.
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

Użytkownik Romeo Avatar YonasH
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Brerrrrra V6

Domyślnie

Cytat Napisał bimski Zobacz post
    forum nie rozpoznaje użytkownika po IP. Rozpoznaje go po plikach cookies
    Może to rodzina? A może rozdwojenie jaźni?

...brzmienie V6 - bezcenne!

Użytkownik Rowerzysta Avatar Cezi
    Mieszka w
    Augustów
    Auto
    Alfa Romeo 156 1,9 JTD 2004 FL

Domyślnie

Bocian też patrzę jesteś niezły
    Na alfaclubie jesteś jako adamodg

Wysłany: Pią Lis 05, 2010 8:33 am Temat postu:

rybak - pisałeś do mnie , że czekasz
    ale kurczę na co ?
    chyba nie na tego szampana i kwiaty i jeszcze przeprosiny
    bo ja nadal mam wrażenie , że wstawiając nie sw&#243;j filmik a określając go mianem swojego po prostu mnie okłamałeś i chciałeś ze mnie zrobić głupka
    bo gł&#243;wnie o to mi chodziło z tym pajacowaniem
    a resztę "zbieg&#243;w okoliczności" ( IP , killsy itd itp ) pozostawiam do oceny osobistej każdego kogo to w og&#243;le jeszcze obchodzi - bo mnie już nie ( wstawiając swoje nowe filmiki tylko utwierdziłeś mnie w moim poprzednim przekonaniu )

"...Nigdy do niczego sie nie przyznawaj, złapią cie pijanego w samochodzie to m&#243;w że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni m&#243;w że to pożyczone spodnie, a jak cie złapią na kradzieży za rękę m&#243;w ze to nie twoja ręka. Nigdy sie nie przyznawaj..."

z mojej strony koniec

http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/3477.html
    Powr&#243;t do g&#243;ry

a na alfaholikach jako bocian

Wczoraj, 08:50 #150 bocian
    Użytkownik
    Romeo

Samoch&#243;d: brak - szkoda całkowita ( 156 1.6 TS )
    Post&#243;w: 1,771
    Podziękował: 12
    Podziękowań: 103 w 98 postach

rybak - pisałeś do mnie , że czekasz
    ale kurczę na co ?
    chyba nie na tego szampana i kwiaty i jeszcze przeprosiny
    bo ja nadal mam wrażenie , że wstawiając nie sw&#243;j filmik a określając go mianem swojego po prostu mnie okłamałeś i chciałeś ze mnie zrobić głupka
    bo gł&#243;wnie o to mi chodziło z tym pajacowaniem
    a resztę "zbieg&#243;w okoliczności" ( IP , killsy itd itp ) pozostawiam do oceny osobistej każdego kogo to w og&#243;le jeszcze obchodzi - bo mnie już nie ( wstawiając swoje nowe filmiki tylko utwierdziłeś mnie w moim poprzednim przekonaniu )

"...Nigdy do niczego sie nie przyznawaj, złapią cie pijanego w samochodzie to m&#243;w że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni m&#243;w że to pożyczone spodnie, a jak cie złapią na kradzieży za rękę m&#243;w ze to nie twoja ręka. Nigdy sie nie przyznawaj..."

z mojej strony koniec

pogrążony w smutku po orzeczeniu szkody całkowitej

Taki sam nick to chociaż jakieś rozpoznanie a tak to jakbym wypowiedzi dw&#243;ch r&#243;żnych os&#243;b czytał

Pozdr
    Ostatnio edytowane przez Cezi ; 06-11-2010 o 10:45

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

a kolega Cezi to się z jakiej choinki urwał? przecież to od dawien dawna oczywiste że adamodg vel bocian to jedna i ta sama osoba nawet w podpisie on to ma od p&#243;ł roku kolega jakąś nową Amerykę odkrył czy o co chodzi bo nie wiem? ..przecież nigdzie nie jest napisane że trzeba mieć te same nicki na obu forach /chociaż osobiście wole bardziej boćka/

Użytkownik Rowerzysta Avatar Cezi
    Mieszka w
    Augustów
    Auto
    Alfa Romeo 156 1,9 JTD 2004 FL

Domyślnie

No to bociek albo adamodg masz rację że nie musi mieć takiego samego nicku. W tym poscie chce udowodnić (na przykładzie BOCIANA z g&#243;ry przepraszam) że można być dwoma r&#243;żnymi osobami. I jak tęgie głowy na forum udowodniły że kolega z zaściany może nam robić koło hu..j..a na tym samym IP, także rybakmj i alfonso mogą być dwiema r&#243;żnymi osobami...

PS nie znalazłem postu z podpisem bocian vs adamodg lub odwrotnie:-)
    Ostatnio edytowane przez Cezi ; 06-11-2010 o 01:31

Użytkownik Romeo Avatar twardy
    Mieszka w
    Bielawa/Wroc
    Auto
    Była 156 20V, chwilowo jakieś Mitsu

Domyślnie

Cytat Napisał Administracja
    Multiple login detected from alfonso.

Other recognized logins for this user are:
    rybakmj
    A to klops

Panowie jest rozwiązanie!!!
    Na kresce muszą się ustawić alfonso vs. rybakmj

Chociaż alfonsa to niezły pocisk:
    http://www.youtube.com/profile?user=alfonsomjtd#g/u

ja i tak będę kibicował rybakowi
    Ostatnio edytowane przez twardy ; 06-11-2010 o 01:47

Użytkownik Rowerzysta Avatar marekm
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    służy do jazdy, a nie do oglądania

Domyślnie

Cytat Napisał twardy Zobacz post
    A to klops

Panowie jest rozwiązanie!!!
    Na kresce muszą się ustawić alfonso vs. rybakmj
    tylko kto będzie kręcił? bo za chwilę się okaże że Cichy to kolejne alter ego Michała

Użytkownik Ogier Avatar artur76
    Mieszka w
    Białystok
    Auto
    166 V6

Domyślnie

Cytat Napisał marekm Zobacz post
    tylko kto będzie kręcił? bo za chwilę się okaże że Cichy to kolejne alter ego Michała
    Panowie, dajcie już mu spokój. Chłopak spalony u nas, na alfaklubie, zostało mu tylko forum regionalne, a i tam szału już nie zrobi... Temat moim zdaniem do zamknięcia.

Użytkownik Znawca Avatar rybakmj
    Mieszka w
    Grajewo,podlasie
    Auto
    Kia Sportage 1.6 PB 177km

Domyślnie

Nie no to się w pale nie miesci!!!! To jakieś kosmiczne jaja!! Ja rozumiem ,że ktoś lubi żart,ale to jest juz niesmacze wręcz chorobiliwe!!

alfonso-gościu,skoro piszesz,że czytasz forum często, znaczy ,że ten temat też czytałeś i że wiesz ŻE NASZE IP JEST TAKIE SAMO!! Więc ja się pytam: po jaką cholerę się odzywałeś,skoro z g&#243;ry jest wiadomo że reszta ludzi weźmie ciebie za mnie i odwrotnie ????? W og&#243;le kim ty jesteś??? Mieszkasz na Centrum???

Chcesz mi pom&#243;c?? OK powiedz kiedy możemy spotkać się na żywo,wybierz termin jaki tylko chcesz.Wezmę wolne,urlop,zwolnienie chorobowe,powiem że mam pogrzeb teściowej,zrobię wszystko by tylko spotkać się.Weź ze sobą znajomego,ja też wezmę kogoś z forum,żeby było potwierdzenie.Tylko przyjdź,pokaż się i wtedy może ten konflikt się wyjaśni.

Do wszystkich detektyw&#243;w: napiszę w języku waszej profesji.Wczoraj,gdy ten ktoś,napisał swoje posty ( widzę że około18) byłem u swojej dziewczyny w Mońkach ( ok 40 km od Grajewa) i wracałem od niej przed 20.Nawet miałem kontrolę policji,bo żar&#243;wka tylnego światła mi się przepaliła,i nawet dzwoniłem do kilku znajomych by podpowiedzieli jak to wymienić i jaka to żar&#243;wka,m.in do Jacka z tego forum.Więc drodzy detektywi jak to by powiedział śledczy mam alibii ! I można to potwierdzić.Niech się wreszcie skończy ta cala maskarada.

Apropo wynik&#243;w z filmik&#243;w,już pisałem było ,mokro.Jak tylko deszcz przestanie padać nagramy coś jeszcze i wrzucimy.DO pan&#243;w ,kt&#243;rzy m&#243;wią ,że TS mnie weźmie lekko -lubię TS-y nawet bardzo,to fajne i zwinne jednostki,ale nie ma mowy,żebym przegrał kreskę z TS ichętnie to zweryfikuję z każdym.

Alfonso,czy jak ci tam ,czekam na odzew i na spotkanie.Najlepiej nagrajmy filmik,z twarzą ,z autami mogę i ja tam być,może to ucieszy społeczność.Choć w niekt&#243;rych przypadkach wątpię.
    Ostatnio edytowane przez rybakmj ; 06-11-2010 o 11:00

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Cytat Napisał rybakmj Zobacz post
    alfonso-gościu,skoro piszesz,że czytasz forum często, znaczy ,że ten temat też czytałeś i że wiesz ŻE NASZE IP JEST TAKIE SAMO!! Więc ja się pytam: po jaką cholerę się odzywałeś,skoro z g&#243;ry jest wiadomo że reszta ludzi weźmie ciebie za mnie i odwrotnie ????? W og&#243;le kim ty jesteś??? Mieszkasz na Centrum???
    Tu nie chodzi o IP, oznacza to, że alfonso pisze posty na forum z tego samego komputera co Ty Najwidoczniej alfonso wszedł przez komin do Twojego mieszkania i odpalił sobie Tw&#243;j laptop. Chyba, że miałeś go w bagażniku samochodu... wtedy będzie to oznaczać, że alfonso w tym czasie siedział w bagażniku