Pozdro dla kierowniczki czarnej GT na tablicach DW .... pomachane - odmachane dziś przed wjazdem do Focus Mall w Rybniku![]()
Pozdro dla kierowniczki czarnej GT na tablicach DW .... pomachane - odmachane dziś przed wjazdem do Focus Mall w Rybniku![]()
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowe. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" - Jeremy Clarkson
No właśnie bo mnie to zastanawiało że jak zawsze jechałem przez Bieruń to przy drodze głównej stała Bella identIIIko jak od Grzesia.... ale rej mi się nie zgadzała... i myślałem kogo to.
i Co z Grzesiem bo coś cisza jak nie wiem... ?
Dziś spotkałem ZERO Alf dlatego... pozdrawiam![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Pozdrowienia dla kierowcy granatowej 147 mijanej dziś na Głowackiego ok. 18:20. Pomachane - odmachane - 1. RAZ!!![]()
Czerwony przecinak
Znów widziałem smutne zdarzenie. Współczucia do kierowcy granatowej 156 rozbitej w drobny mak dzisiaj na skrzyżowaniu koło salonu Hyundai'a. Mam nadzieje że kierowca i pasażerowie wyszli bez szwanku.
Pozdrawiam dla kolegi w ciemnej 156 ze spoilerkiem, na ramkach Alfaclubu spotkanego pod Lidlem na Wielickiej w Krakowie. Zostawilem Ci wizytowke Alfaholikow za szyba![]()
wł. czarnej gt na sci który dzis przeleciał na czerwonymkoło auchana w chorzowie
zjazd na DTS
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrowienia dla kierowcy granatowej Giulietty widzianej dziś na skrzyżowaniu Rajskiej z Łobzowskąale miałem minę
![]()
Czerwony przecinak
Pozdrawiam 147 na blachach DSW, którą wyprzedzałem w trasie do zgorzelca![]()
CZerwona 147 (na ramkach jeśli mnie wzrok nie mylił) na dużym skrzyżowaniu przy Punkcie 44 w KAtowicach o godz ~ 8.00 dzisiaj tj 12-11-2010r.
Rej SK, kierowniczka w czarnych włosachbyłem przechodniem akurat i się spoglądałem
Pozdrawiam
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"